مسعود بهرامی روز پنجشنبه در گفت و گویی، اهداف این جشنواره را گرامیداشت ایامالله و مناسبتهای ملی و مذهبی، تقویت مهارتهای معرفتی در دانشآموزان از طریق اشاعه فرهنگ روزداری و تکریم روزداران، ارتقای سطح مشارکت اعضا در فعالیتها، توانمندسازی و افزایش قابلیتهای فردی و گروهی در اعضا در فضای مجازی و شناسایی استعدادهای برتر دانشآموزان و مربیان عنوان کرد.
به گفته وی مخاطبان این جشنواره اعضای سازمان دانشآموزی تمام دوره های تحصیلی مربیان پیشتاز و خانواده اعضای سازمان و مربیان تشکل پیشتازان است.
وی افزود: مخاطبان از طریق سامانه ساپ و سایت روابط عمومی سازمان به آدرس sda.medu.ir و سایر بسترهای فضای مجازی از شروع جشنواره مطلع شده و می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از محتوای توجیهی این جشنواره مندرج در کانال مربوطه استفاده کنند.
بهرامی با اشاره به محورهای موضوعی اعلام شده جهت تولید آثار، عنوان کرد: پویشهای ضیافت اولیها، کمکهای مومنانه، میثاق با امامت و ولایت به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی(ع)، شبهای پرفروغ، قدس قبله دلها و عید ضیافت نیز از جمله پویش های این جشنواره در ماه مبارک رمضان است.
وی ادامه داد:همچنین پویشهای سپاس معلم، گرامیداشت سالروز تاسیس سازمان دانش آموزی، گرامیداشت سالگرد آزادسازی خرمشهر، فراق جانسوز به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع)، گرامیداشت سالگرد عروج ملکوتی بینانگذار جمهوری اسلامی ایران، قیام نجاتبخش، دهه کرامت و نامداران شعر و شعور فارسی نیز از ادامه این برنامهها در ادامه سال تحصیلی جاری هستند.
بهرامی در تشریح روند و مراحل ارسال و داوری این جشنواره بیان کرد: مخاطبان میتوانند آثار خود را از طریق سازمان دانشآموزی شهرستان و منطقه به گروههای تشکیلاتی شبکه شاد در استان ارسال کنند.
وی اضافه کرد: سازمان دانشآموزی استان آثار دریافتی را پس از پایش اولیه از طریق سامانه ftp به معاونت فعالیتها ارسال میکند؛ سپس گروههای تخصصی ارزیابی پس از بررسی آثار منتخب را جهت اخذ آرای مخاطب در سامانه ساپ ارائه میکنند و آثار منتخب بر اساس اولویت ورود و سهمیه ابلاغی در کانال ساپ بارگذاری میشود؛ منتخبین با رای مستقیم دانشآموزان انتخاب و از نفرات برتر در مراسم اختتامیه تقدیر خواهد شد.
نظر شما