شماری از مردم البرز درخواست های خود را با رئیس جمهوری در میان گذاشتند

کرج- ایرنا - شماری از نخبگان، علما ، خانواده های شهدا و ایثارگران البرز عصر پنجشنبه در نشست با رئیس جمهور نظرات و درخواست های خود را با آیت الله رئیسی درمیان گذاشتند.

به گزارش ایرنا ، مادر شهید کمالی دهقان به نمایندگی از خانواده شهدا دراین دیدار گفت: البرز چهار زندان دارد خانواده ها می آیند و مشکل ساز شده که اگر جابجایی این زندان ها صورت بگیرد تاثیرات مثبتی برای استان خواهد داشت.
شهبازی محقق محیط زیست نیز طی سخنانی بیان داشت: استان البرز دارای مراکز تحقیقاتی متعددی بوده و با این ظرفیت علمی  قطب علم و فناوری شناخته شده است.
وی ادامه داد:  داشتن ظرفیت تولید واکسن دام و طیور به دلیل وجود موسسه سرم سازی رازی از جمله ظرفیت های قابل توجه است؛ ایجاد ارتباط مناسب بین مراکز دانش بنیان و تحقیقاتی البرز می تواند پیشرانی در کشور را در حوزه علم به وجود آورد.
این محقق اضافه کرد: براین اساس در مسیرخودکفایی دام طیور کشوربا استفاده از ظرفیت های البرز باید حرکت کرد؛ در بحث توسعه هنرستان های کشاروزی ، منابع طبیعی با توجه به ظرفیت ها باید اقدامات ویژه داشت.
وی درادامه به استقرار سیستم های تصفیه فاضلاب در رودخانه های کرج و طالقان اشاره کرد و افزود: با توجه به مصوبه شورای عالی امنیت ملی هنوز  این سیستم راه اندازی نشده است.
شهبازی افزود: منبع تامین آب البرز و تهران از سد طالقان باید به دقت مورد توجه قرار گرفت .
وی بااشاره به موضوع پسماند البرز گفت: زباله هادر محلی به نام حلقه دره دفن می شود که باید جلوگیری از نفوذ شیرابه این زباله ها در آب های زیرزمینی با تامین اعتبار مدنظر قرارگیرد .
حق آبه البرز موضوع  از سدها موضوع دیگری بود که این محقق به آن اشاره داشت و افزود:  فرونشست ۲تا  چهارسانتی متری زمین در شهرها و ۳۵ سانتی متر درخارج شهرها از دیگر مشکلات استان البرز است.
علی فلاحت کار محقق و معلم آموزش و پرورش نیز گفت: بازگشایی مدارس پیوست اجتماعی می خواهد ؛الگوی مشخصی برای پسا کرونا نبود که باید این موضوع به جد دنبال شود؛ نباید عصبانیت معلم را به معیشت او گره زد چراکه عزت او خدشه دارمی شود.
وی ادامه داد: چگونه عزت معلم  نابود شود و ازاو دانش آموز عزتمند بخواهیم و امروز با توجه به تاکید رهبرمعظم انقلاب باید به بحث  آموزش و پرورش توجه جدی داشت.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز نیز در این دیدار  گفت: در طول ۲۰۰ روز گذشته شاهد گشایش های قابل تاملی در اداره کشور بوده ایم. به اعتقاد ما این تحولات از سر خوش شانسی نیست و دلیل آن کاملا مشخص است. بوسیدن دست ولی خدا به جای کدخدا برکت می آورد. اما متاسفانه در طول سال های گذشته مسائلی هچون کرسنت، ارز ۴۲۰۰ تومانی، نحوه اجرایی شدن قانون گران شدن بنزین در آبان ۹۸، خصوصی سازی‌های غلط که از جمله نتایج حکمرانی نو ایده آل  در اداره کشور است، سبب از بین رفتن اعتماد عمومی  شده است. 
 محمد رضا فلاحی افزود: ما این دولت را دولت بازگشت اعتماد عمومی ملت می دانیم.  امیدواریم این دولت وعده های سالم و بازگشت به حکومتداری را نشان دهد و توان و اراده مبارزه با فساد در همه سطوح مدیریتی اش قابل رصد باشد تا نقطه عطفی در حکمرانی انقلاب و رسیدن به  دولت اسلامی باشد. البته به شرطی که  دستآاوردهایش را بتواند به خوبی برای مردم تبیین کند. 
وی افزود: نکته دوم اینکه  مردم گله مند هستند و دیگر تحمل تصمیمات خلق الساعه را ندارند آنچه مردم را نگران کرده است.

وی ادامه داد: گفتمان در قول و فعل کارگزاران  انسجام ایجاد می کند. دولت بدون گفتمان دچار روزمرگی می شود و دولت با گفتمان ناکارآمد دچار رکود؛ خسارت روزمرگی از رکود بیشتر است. گفتمان یک شاخص برای ارزیابی و انتخاب مدیران نیز هست.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز تصریح کرد:  استان البرز، ایران کوچک جایی که بیشتر از عجیب بودن غریب است استانی که زخم خورده است و بالغ بر یک دهه است که از تاسیس آن می گذرد اما هنوز هم در  سایه تهران تعریف می شود.  استانی که چهار زندان و دارای ۶۲ منطقه حاشیه نشین با جمعیتی افزون بر  یک میلیون نفر است؛ استانی که در رتبه های انتهایی ردیف بودجه قرار دارد و در اکثر سرانه ها جزو ضعیف ترین هاست. با همه  این اوصاف اما مهمترین مسئله استان البرز مهاجرت است. البته مهاجرت از نوع مهاجرت مدیران. 

استان البرز با جمعیتی حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خرداد ماه سال ۸۹ با هفت شهرستان تابعه از استان تهران منفک و به عنوان استان سی و یکم کشور شناخته شد.

 رئیس جمهور در قالب نوزدهمین سفر استانی هیات دولت و در سال "تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" به منظور بررسی اولویت‌های توسعه بخشی و تصمیم گیری برای رفع مشکلات مردم  امروز پنجشنبه ۱۸ فروردین ماه میهمان استان البرز است.
آیت الله سیدابراهیم رئیسی پیش از این به ۱۸ استان شامل هرمزگان، قم، یزد، لرستان، زنجان، سمنان، اردبیل، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه وبویراحمد، بوشهر، گیلان، گلستان، مازندران و مشهد سفر کرده است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha