۲۰ فروردین ۱۴۰۱، ۷:۲۷
کد خبرنگار: 936
کد خبر: 84709389
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

۳۰ میلیون دلار فراورده‌ خام دامی سال گذشته  از اصفهان به خارج  صادر شد

اصفهان- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت:افزون بر ۲۸ میلیون کیلوگرم فراورده خام دامی به ارزش ۳۰ میلیون دلار سال گذشته با نظارت این اداره از این استان به خارج کشور صادر شد.

شهرام موحدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: صادرات این میزان کالا با بیش از یک هزار و ۶۳۸ فقره گواهی بین المللی صادره شده از سوی دامپزشکی استان اصفهان انجام شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت: میزان صادرات فرآورده های خام دامی سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۹ یکسان بوده است اما بطور قطع در صورت رفع مسائل و مشکلات تحریم ها و مراودات بانکی، صادرات بسیار بیشتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه صادرات فرآورده های خام دامی شامل فرآورده های خوراکی و غیر خوراکی می شود اضافه کرد: محصولات بسیار متنوعی از این استان از جمله پنجه پای مرغ، عسل، تخم مرغ، پنیر، شیر خشک، خامه پاستوریزه، خامه استریل، پر شترمرغ، روغن های صنعتی طیور و پودر ماهی به کشورهای مختلف جهان صادر شده است.
موحدی خاطر نشان کرد: صادرات فرآورده های خام دامی ارز آوری و اشتغال زایی خوبی برای کشور به‌دنبال دارد و اینگونه صادرات استان هر سال بهتر از گذشته شده است.
وی گفت: استقبال کشورهای مقصد صادراتی از فرآورده های خام دامی استان اصفهان فوق العاده بوده است.
مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: هنگ کنگ، ویتنام، تایلند، غنا، عراق، قطر، افغانستان، سوریه، گرجستان، پاکستان، مالزی، عمان، کنیا، ترکمنستان، ارمنستان، روسیه، استرالیا و ترکیه مهمترین کشورهای هدف صادراتی استان اصفهان محسوب می شود.
وی اظهار داشت: هیچکدام از محصولات و فرآورده های خام دامی صادراتی استان اصفهان از کشورهای هدف برگشت نخورده است و تمام صادرات انجام شده مطابق آخرین دستورالعمل های بین المللی بوده است و مورد تأیید کشورهای مقصد قرار گرفته است.

به گفته وی بر اساس ماده هفت قانون سازمان دامپزشکی کشور، ورود و صدور هر نوع دام زنده، تخم مرغ نطفه دار، اسپرم دام، فرآورده‌های خام دامی، داروها و واکسن‌ها و سرم‌ها و مواد بیولوژیکی و مواد ضد عفونی و سموم دامپزشکی و مواد غذایی متراکم و مکمل‌های غذایی دام و داروهایی که برای ساختن این مواد مورد نیاز است باید با موافقت سازمان دامپزشکی انجام شود.

اصفهان رُتبه نخست تولید گوشت مرغ و بوقلمون، جایگاه چهارم تولید گوشت قرمز، مقام دوم تولید تخم مرغ و رده نخست تولید شیر خام و رُتبه سوم تولید عسل در کشور را داراست.
این استان با بیش از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار راس انواع دام، یکی از قُطب‌های تولید فرآورده‌های دامی در کشور است.
استان اصفهان دارای ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بسته‌بندی و عرضه فرآورده خام دامی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha