طیب جعفری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تلاش داریم این خدمات را از طریق واحدهای شتاب دهنده و تحقیق و توسعه (R&D) فعال در واحدها، به جامعه هدف ارائه دهیم تا ایرادهای فعلی در مسیر تولید و بهره وری در واحدها برطرف شود.
وی با بیان اینکه در استان زنجان ظرفیت های مناسب و زمینه های خوبی برای اجرای عملیات عارضه یابی واحدهای تولیدی وجود دارد، اظهار داشت: این خدمات از سوی بخش دولتی در قالب کاگروه اشتغال و سرمایه گذاری انجام می شود و بخش خصوصی نیز در این زمینه همراهی لازم را برای برطرف شدن مشکلات دارد.
جعفری با بیان اینکه در صدد هستیم تا خدمات عارضه یابی را برای واحدهای مستقر در شهرک های صنعتی استان انجام دهیم، گفت: این روند در استان برای ارتقای بهره وری و حل مشکلات حوزه تولید با جدیت و به صورت فراگیر در دستور کار است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان همچنین گفت: در حوزه فرهنگ کارآفرینی و کارفرمایی تلاش داریم این موضوع را جا بیندازیم که صاحبان واحدها و بنگاههای تولیدی حتما لازم نیست که مدیر واحد خودشان هم باشند، در واقع در یک واحد تولیدی که قرار است خدمات فنی و تخصصی ارائه دهد و محصول کلیدی تولید کند، این امکان و جود دارد که یک مدیر حرفه ای، عهده دار امور اجرایی آن باشد.
جعفری به ضرورت حمایت از فعالیتهای دانش بنیان و سوق دادن بنگاههای تولیدی به سمت فعالیتهای مبتنی بر دانش تاکید کرد و گفت: عارضه یابی و آسیب شناسی فعالیت واحدهای تولیدی در استان نیز اقدامی در این راستا است.
نظر شما