محمود علوانی روز شنبه در حاشیه بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یک هزار و ۵۱۸ نفر از این افراد در قالب ۲۶۶ هزار و ۱۸۰ نفر ساعت از خدمات آموزش مرکز ثابت شهید موسویان کاشان بهرهمند شدند.
وی ادامه داد: ۲۱۲ نفر از روستاییان، ۳۶۵ نفر از زندانیان، ۲۷۴ نفر از سربازان در پادگان ها و ۱۰ نفر از توانجویان بهزیستی نیز در مجموع با ۷۹ هزار و ۲۱۹ نفرساعت آموزشهای فنی و حرفهای را فرا گرفتند.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید موسویان کاشان اظهار داشت: تیم سیار این مرکز نیز آموزشهای فنی و مهارتی را در قالب ۶۴ هزار و ۶۹۱ نفر ساعت به ۴۷۱ نفر در شهرهای قمصر، جوشقان کامو، نیاسر و برزک ارایه کرد.
به گفته وی، آموزش در صنایع، اصناف و جوار دانشگاهی نیز پارسال در مجموع به ۲ هزار و ۱۳۴ نفر شامل ۱۸۳ هزار و ۳۱۷ نفر ساعت ارایه شد.
علوانی با بیان اینکه کاشان دارای ۱۴۰ آموزشگاه آزاد است، گفت: سال گذشته در این آموزشگاهها ۸۵۴ هزار و ۴۱۰ نفر ساعت آموزش در حوزههای فرهنگ و هنر، صنعت، کشاورزی و خدمات به قشرهای مختلف مردم ارایه شد.
وی آموزشهای ارایه شده را در رشتههای تعمیر لوازم خانگی سرد کننده، جوشکاری، تراشکاری، آرایشگری، فرزکاری، برق صنعتی، الکترونیک، کشاورزی، گلدوزی، رایانه، عکاسی، تعمیرات خودرو، تصویربرداری، مکاترونیک، سیمپیچی و برق ساختمان و خیاطی بیان کرد.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید موسویان کاشان، شرکت ۲ هزار و ۶۳۰ نفر در آزمونهای ادواری و تفاهمنامههایی شامل قالیبافی و صنعت ساختمان را از دیگر اقدامهای سال گذشته این مرکز اعلام و اضافه کرد: در این رشتهها برای متقاضیان گواهینامه صادر شده است.
وی افزود: مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید موسویان کاشان دارای کارگاههای مجهز و پیشرفته مختلفی از جمله برق صنعتی است که با توجه به اینکه در این مرکز شبکه انتقال نیرو تجهیز و نصب شده است، هنرجویان با همکاری و همراهی مربیان مجرب، بالا رفتن از تیر پایههای برق، امور مربوط به نصب ترانس و کارهای سیمبندی مانند پیمانکاران اداره برق آموزش میبینند و انجام میدهند.
علوانی با اشاره به وجود آزمایشگاه برق در مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید موسویان کاشان اضافه کرد: به دلیل مجهز و پیشرفته بودن این آزمایشگاه، افزون بر هنرجویان، استادان و مربیان این مرکز، دانشجویان دانشگاههای کاشان نیز از ظرفیت و خدمات آزمایشگاه بهرهمند میشوند.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید موسویان کاشان از این مرکز به عنوان نخستین مرکز آموزش کنترل کنندههای قابل برنامهریزی پی ال سی در کشور نام برد و تصریح کرد: زمانی که کارشناسان آلمانی این مرکز را تجهیز میکردند مربیان از سراسر کشور در این مرکز آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
وی از اجرای طرح آموزش کارآموزی در محیط کار واقعی خبر داد و گفت: بر پایه قانون، ظرفیت این نوع آموزش یک تا سه نفر است که در محیط کار واقعی مانند کارخانههای خودروسازی، طلافروشیها و حرفهای که مرکز شهید موسویان فاقد آن است، متقاضیان افزون بر یادگیری آموزشهای حرفه خاص، مهارت فروش، ارتباط، مشتریمداری، و مهارت قانونپذیری را نیز فرا میگیرد.
علوانی از وجود سه مرکز جوار دانشگاهی در دانشگاه کاشان، دانشکده فنی و حرفهای دختران فدک و دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: در حال رایزنی برای ایجاد یک مرکز جوار دانشگاهی در دانشکده فنی و حرفهای شهید رجایی این شهرستان هستیم.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید موسویان کاشان برگزاری برنامههای فرهنگی، همایش پیشگیری از اعتیاد و مخاطرات شبکههای اجتماعی و اینترنت برای کارآموزان، کسب رتبههای کشوری و استانی در مسابقههای قرآنی، معرفی مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید موسویان به عنوان مرکز نمونه را از دیگر فعالیتهای این مرکز در سال گذشته برشمرد.
۲ مرکز ثابت فنی و حرفهای شهید موسویان و مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجیآباد با ۲۶ کارگاه در کنار مرکزهای سیار شهری و ۱۴۰ آموزشگاه تخصصی و خدماتی آزاد در شهرستان افزون بر ۳۶۴ هزار نفری کاشان مشغول فعالیت و آموزش به کارآموزان و هنرجویان هستند.
نظر شما