« علی حجرگشت » روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه حضور دانش آموزان در مدارس البرز به بالای ۹۰ درصد در آموزش حضوری رسیده است، خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۰۰ تیم استانی و منطقه ای از ۱۴ تا ۱۶ فروردین ماه بازدید میدانی از روند آموزش حضوری مدارس را انجام دادند.
وی حضور دانش آموزان در مدارس البرز با رعایت شیوه نامه ها بهداشتی ستاد ملی کرونا را با نشاط دانست و یادآورشد: گزارش دریافتی از نواحی و مناطق آموزشی استان، نشان از استقبال همکاران فرهنگی و دانش آموزان از حضور فیزیکی در مدارس دارد.
وی بیان داشت: با توجه به این که شیوع ویروس کرونا را داریم ولی به دانش آموزان و همکاران فرهنگی توصیه می شود هنگام حضور در کلاس درس به توصیه های بهداشتی ستاد کرونا در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا دقت داشته باشند.
حجرگشت تصریح کرد: نظارت بر مدارس در اجرای حضور فیزیکی دانش آموزان و معلمان استان به جدیت با فعال کردن گروه ها پیگیری می شود.
وی ادامه داد: رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس از جمله الزاماتی است که برای خادمان نظام تعلیم و تربیت مهم بوده و به آن پایبند هستند.
وی یادآورشد: انجام واکسیناسیون، استفاده صحیح و دائم از ماسک، خودداری از حضور دانشآموزان با علائم بیماری، استفاده از لوازمالتحریر شخصی، همراه داشتن بطری آب، شست و شوی مداوم دستها، خودداری از دست زدن به چشمها و دهان از جمله اصول بهداشت فردی است که در مدارس باید رعایت شود.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز با اشاره به لطمات آموزش مجازی به مهارتهای اجتماعی و ارتباطی دانشآموزان،افزود: تعطیلی آموزش حضوری نه تنها منجر به افت یادگیری دانشآموزان شده است بلکه باعث شد دانشآموزان از جهات عاطفی و تربیتی هم آسیب ببینند.
وی عنوان کرد: آموزش حضوری نقش تعیینکننده در کیفیت آموزشی دارد و این موضوع در همه مبادی آموزشی ثابت شده است.
حجرگشت عنوان کرد: والدین نقش کمککننده در ۲ سال گذشته داشتند و قابل تقدیر است اما یکی از چالشها این بوده که دانشآموزان از این وضعیت خسته شدند و اعضای خانواده چون تخصص لازم در این زمینه را ندارند کاهش کیفیت آموزش را در پی دارد.
وی افزود: حضور در مدرسه و جمع همسالان، مهارتهای ارتباطی و اجتماعی دانشآموزان را افزایش میدهد و در شرایطی که بیماری تحت کنترل بوده، بهتر است از فرصت آموزش حضوری حداکثر استفاده را داشته باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز تاکید کرد: استقبال خانوادهها نیز برای حضوری شدن مدارس قابل توجه است زیرا بهخوبی درک کردهاند که آموزش حضوری در کنار کیفیت آموزشی بسیاری از مشکلات روحی، روانی و اجتماعی دانشآموزان را مرتفع میکند.
استان البرز حدود ۵۱۷ هزار دانش آموز و ۲۶ هزار فرهنگی دارد.
نظر شما