علی هوشمند روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: خانه مطبوعات استان بوشهر در مرکزی متعلق به شهرداری در خیابان شهید مطهری این شهر استقرار داشت که این مکان نیز تنها یک سرپناه بود با این حال به مرکزی برای حضور اعضای این تشکل تبدیل شده بود.
وی بیان کرد: درحالی که شهرداری بوشهر فضای محل استقرار خانه مطبوعات و رسانهها را در مقطعی به اصحاب رسانه واگذار کرده بود ولی بدون اعلام قبلی از مرجع قضایی پیگیری کرد تا خانه مطبوعات بوشهر تخلیه شود.
هوشمند عنوان کرد: به دنبال این فرایند قضایی از شهرداری خواسته شد تا زمان پیدا شدن فضای مناسب به خانه مطبوعات و رسانههای استان بوشهر فرصت دهد اما به یکباره از معاونت دادستانی بوشهر حکم تخلیه خانه مطبوعات ابلاغ شد و تلاش برای پیگیری ماجرا از مسیر تعاملی بی نتیجه ماند.
عضو هیات مدیره خانه مطبوعات و رسانههای استان بوشهر یادآورشد: به دنبال شکایت شهرداری بوشهر و پلمب این مرکز روز گذشته محل استقرار خانه مطبوعات استان بوشهر تخلیه و در نبود فضا و مکان مناسب وسایل آن به طور موقت به عالیشهر منتقل شد.
وی اظهار کرد: عمارت و ابنیههای تاریخی فراوانی در بافت قدیم شهر بوشهر قرار دارند که در راستای احیاء و بازسازی میتوان یکی از آنها را در اختیار خانه مطبوعات استان بوشهر قرار داد.
هوشمند ادامه داد: خانه مطبوعات استان بوشهر اکنون فراگیرترین تشکل فرهنگی رسانهای در این استان است اما به تناسب این جایگاه و اهمیت توجهی به آن نشده است.
وی یادآور شد: براساس یک ارزیابی اکنون بوشهر تنها استانی است که خانه مطبوعات آن فاقد مکان و فضای مناسب است که این شرایط زیبنده استانی با قدمت رسانهای بسیار بالا نیست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر نیز گفت: این اداره کل در تلاش است تا مکان شایسته و درخور خانه مطبوعات را برای فعالان حوزه رسانه فراهم کند.
عبدالرحیم افروغ افزود: در این راستا چند نشست نیز برگزار شده و انتظار میرود در کمترین زمان ممکن موضوع استقرار خانه مطبوعات و رسانههای استان بوشهر در مکانی مناسب فراهم شود.
خانه مطبوعات و رسانههای استان بوشهر بیش از ۲۳۰ عضو فعال دارد.
نظر شما