به گزارش روز شنبه روابط عمومی شرکت برق منطقهای یزد، مدیرعامل این شرکت، در این بازدید ضمن تشریح سیستم فرایند تولید برق در نیروگاههای خورشیدی انواع پنلها و تجهیزات به کار رفته در این نیروگاهها افزود: خوشبختانه تجهیزات به کار رفته در نیروگاههای خورشیدی استان از کیفیت بسیار بالای ساخت برخوردارند.
ابوالفضل اسدی احداث حدود ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال ۱۴۰۱ را از برنامه ریزیهای انجام شده در استان عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه سعی شده است تا از شرکتهای با سابقه اجرایی در استان یا سایر نقاط کشور جهت سرمایه گذاری در احداث نیروگاههای خورشیدی دعوت شود، ادامه داد: یکی از چالشهای مهم تولید انرژی خورشیدی، بازگشت سرمایه طولانی مدت است.
اسدی ادامه داد:امیدواریم با حل این موضوع، بر اساس فراخوان ساتبا مبنی بر احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی، شاهد احداث ۱۲۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی توسط شرکت چادرملو، ۱۰۰ مگاوات توسط شرکت شستان، ۲۰ مگاوات توسط فولاد غدیر و حدود ۳۰ مگاوات نیز توسط پاسارگاد در آیندهای نزدیک باشیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد گفت: در زمستان، کمبود سوخت مورد نیاز نیروگاهها موجب کاهش تولید برق میشود، محدودیت تامین برق برای صنایع در زمستان به خاطر کمبود سوخت یکی از پیامدهای این مهم است.
وی یادآور شد: نیروگاههای خورشیدی با توجه به عدم وابستگی به سوخت، میتوانند گزینه مناسبی در زمینه تولید انرژی برق باشند.
اسدی بهره وری را یکی از حوزههای مهم قابل توجه انرژی در کشور عنوان کرد و افزود: در حال حاضر حدود ۴۰ درصد بار الکتریکی استان مربوط به بار سرمایشی است.
وی تصریح کرد:بخش بزرگی از نیروگاههای کشور تنها درچهار ماه از سال مورد استفاده قرار میگیرند که بخش قابل توجهی از این اختلاف بار ناشی از عدم رعایت مبحث ۱۹ ساختمان و عدم توجه به بهره وری مصرف انرژی است.
اسدی
وی همچنین روی آوردن مردم استان به سمت کولرهای گازی را یکی از عوامل افزایش مصرف انرژی برق عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی استان کولرهای آبی گزینه مناسبتری نسبت به کولرهای گازی هستند که این کولرها مصرف برق بسیار کمتری هم در مقایسه با کولرهای گازی دارند.
نظر شما