علی فرهمندپور شنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حدود ۴۰ نفر از کارگران فولاد دزفول در چند مرحله اعتصاب و بنا به دلایل مختلف دست از کار کشیدند.
وی با بیان اینکه این کارگران همکاری لازم را با مدیریت کارخانه نداشتند، ادامه داد: با وساطت انجام شده با مدیریت، این افراد بازگشت به کار شدند ولی دوباره اقدام به اعتصاب کردند.
فرماندار ویژه دزفول اظهارداشت: در مرحله بعد که کارگران دوباره دست به اعتصاب زده بودند مدیریت شرکت از تمدید قرارداد حدود هشت نفر از کارگران که دیگر همکاران را به اعتراض تشویق میکردند و با شرایط سازگار نبودند، خودداری کرد.
وی با بیان اینکه حقوق سه ماه این کارگران با وجود سرکار نبودن نیز پرداخت شده بود، افزود: کارگران معترض حقوق عقب افتاده یا بیمه پرداخت نشده نداشتند و حتی از بسته معیشتی و دیگر تسهیلات نیز بهره مند بودند.
فرهمندپور بیان کرد: طرح طبقه بندی مشاغل برای کارگران اعمال نشده که اداره کار باید نتیجه پیگیریهای خود را در این خصوص اعلام کند.
وی با بیان اینکه شرکت فولاد روهینا دزفول یک شرکت خصوصی است، افزود: کارگران معترض فولاد به فرمانداری هم مراجعه کردند.
فرماندار ویژه دزفول اظهارداشت: فولاد روهینا جنوب یک برند است و با وجود مشکلاتی چون تحریم، برق و سایر مشکلات توانستیم این شرکت را سرپا نگه داریم لذا کارگران نیز باید همکاری لازم را با مدیریت داشته باشند.
به گزارش ایرنا تعدادی از کارگران شرکت فولاد روهینا جنوب دزفول در روزهای اخیر در تماس با ما از تمدید نشدن قرارداد خود ابراز نگرانی کرده و خواهان بازگشت به کار در این شرکت شدند.
انتظار بر این است با توجه به اهمیت اشتغال در شرایط اقتصادی کنونی، دستگاههای مربوطه پیگیر رفع مشکلات این کارگران باشند.
عملیات احداث مجتمع فولاد روهینا جنوب در سال ۱۳۸۹ با هدف تولید میلگرد در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار واقع در استان خوزستان، شهرستان دزفول در کیلومتر هفت جاده دزفول – شوشتر آغاز شد.
نظر شما