صادق شجاعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شکر توزیع شده با نرخ مصوب هر کیلوگرم، ۱۲۱ هزار ریال و در سه مرحله بین پرورش دهندگان زنبور عسل شهرستان انجام شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: عدم پوشش گیاهی در ۲ فصل پاییز و زمستان باعث می شود که جهت جبران کمک و تعذیه بین زنبورداران شکر توزیع شود.
شجاعی اضافه کرد: این میزان شکر برای تحریک ملکه به منظور تخم ریزی در فصل بهار و زمستان گذرانی زنبور عسل مورد نیاز صنعت زنبورداری است زیرا که در شرایط خشکسالی، زنبور عسل به عنوان نهاده زنده برای زنده ماندن نیاز بیشتری به شکر دارد.
رییس اداره تعاون روستایی شیروان گفت: شکر تخصیص یافته در اختیار کارگروه تنظیم بازار قرار گرفته تا توزیع آن میان زنبورداران از طریق سازمانهای جهاد کشاورزی و با کنترل و نظارت دستگاههای نظارتی مانند سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده، بازرسان سازمانهای جهاد کشاورزی و معاونان بهبود دامی بر اساس آمار کلنیهای زنبور عسل و دفترچه معتبر زنبورداران توزیع شود.
۱۰ شرکت تعاونی روستایی و ۳ شرکت تعاونی تولیدی در این شهرستان فعال هستند که ۳۵ نفر در آن مشغول به فعالیت هستند.
هم اکنون ۲۹۰ نفر به کار تولید عسل در این شهرستان مشغول هستند.
استان خراسان شمالی به لحاظ شرایط مناسب آب و هوایی و وجود مراتع غنی پوشیده از گیاهان دارویی از قطب های مهم تولید عسل در کشور است.
وجود اقلیم متفاوت در گستره ۲ میلیون هکتاری خراسان شمالی شرایط را برای پرورش زنبور عسل فراهم کرده و رشته کوه های آلاداغ، سالوک و شاه جهان که دامنه شمالی برخی از این رشته کوه ها به سمت شیروان است، از بهترین مناطق برای تولید عسل است.
نظر شما