به گزارش ایرنا، علیرضا فاتحینژاد روز یکشنبه در نشست مشترک با معتمدان قرچک اظهار داشت: رشد و توسعه شهرستان قرچک باید در حوزههای عمرانی، اجتماعی و اقتصادی بر اساس برنامه و به صورت متوازن با عمل به ابعاد مختلف شعار سال دنبال شود تا در پایان امسال نتیجه و خروجی مناسبی که همان ایجاد فرصتهای شغلی پایدار و جهش تولید است، حاصل گردد.
وی افزود: پیشرانهای قرچک بر اساس سند تحول دولت مردمی سیزدهم مشخص شده و برنامه جامع و عملیاتی شهرستان برای تحول اساسی در حوزههای تولید، اشتغال، سرمایهگذاری، توسعه زیرساختها، امور اجتماعی، سلامت، آموزش، فرهنگ و هنر، نظام اداری و ارتقای امنیت عملیاتی میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: از مسئولان خواسته شده تا برای شناسایی بهتر مشکلات، به طور مستمر در مناطق مختلف شهری و روستایی حضور یافته و از نزدیک مطالبات و درخواستهای مردم را دریافت و احصاء کنند، قطعا مردم در زمان بیان مشکلات راههای برونرفت را نیز ارائه و با استفاده از این ظرفیت، میتوان مشکلات را برطرف کرد.
نماینده دولت در شهرستان قرچک تإکید کرد: رفع بخش زیادی از معضلات و مشکلات شهرستان فقط به دریافت بودجه و اعتبارات دولتی ارتباط ندارد بلکه با کار جهادی، پیگیری مجدانه، خستگیناپذیری و تعامل بین ادارات و همکاری مردم میتوان گره از بسیاری کارها باز کرد.
فاتحینژاد از گروههای فعال مردمی خواست تا در احصاء ظرفیت، فرصت، شناسایی نقاط قوت و ضعف و همچنین در حوزه فرهنگسازی مسائل مختلف و پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی، مسئولان را یاری کنند.
این مسئول ادامه داد: شهرستان قرچک با وجود روبرو بودن با مشکلات متعدد، از ظرفیت بالقوه مردمی نجیب، شریف و پای کار انقلاب برخوردار است که طی سالها با همراهی کردن با مسئولان، مشکلات را به حداقل رساندهاند، از مسئولان شهرستان درخواست میشود قدردان این همراهی بوده و از تک تک لحظات و توان خود برای خدمترسانی به مردم استفاده کنند.
فرماندار شهرستان قرچک یادآور شد: نظر معتمدان، نخبگان و فعالان حوزههای مختلف در روند برنامهریزی و پیشرفت شهرستان اهمیت داشته و برگزاری نشستهای هماندیشی با این اقشار میتواند مسئولان را در رفع سریعتر مشکلات و معضلات اجتماعی یاری کند.
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما