به گزارش ایرنا، محمد جلال مآب عصر یکشنبه درجلسه هیات امنای ستاد بازسازی عتبات عالیات استان سمنان در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: ایران سابقه ٧٠٠ ساله در مرمت حرم ائمه در کربلا و عراق و خدمت رسانی دارد.
وی افزود: در ماه رجب افتتاح دو بلوک صحن حضرت زهرا(س)، تحویل دو شبستان از شبستان های آماده شده و تحویل بلوک اداری و کتابخانه انجام شد.
رئیس ستادبازسازی عتبات عالیات کشور ادامه داد: مرمت و طلاکاری ایوان نجف و افتتاح مناره و ایوان شمالی از دیگر طرح های عمرانی انجام شده است.
جلالی مآب اضافه کرد: در کربلا معلی نیز همزمان با نیمه شعبان مراسم جشن پایان سازه صحن حضرت زینب(س) و آغاز صحن امام حسن(س) به عنوان فازدوم طرح انجام شد.
وی ابرازداشت: قرارداد استحکام بنا، گنبد و رواق های طرح های عمرانی شهر سامرا نیز در نیمه شعبان برای بررسی و طراحی توسط گروه متخصص انعقاد شد.
رئیس ستادبازسازی عتبات عالیات کشور اظهارداشت: مراحل مهندسی ایجاد مزار سلمان فارسی و مرمت و توسعه یادمان بر مزار رئیسعلی دلواری در نجف به عنوان الگو های ارادت به اهل بیت ایران در سال جاری تکمیل می شود.
جلالی مآب یادآورشد: اربعین سال جاری با حضور چهارمیلیون زائر به دلیل کاهش محدودیت های کرونایی پیش بینی می شود.
وی افزود: عدم آشنایی مردم با ستاد بازسازی عتبات عالیات و فعالیت های آن از مشکلات موجود است و صداوسیما نقش مهمی در اطلاع رسانی دارد.
رئیس ستادبازسازی عتبات عالیات کشور در پایان عنوان کرد: طرح اختصاص زمین در عراق و تحویل به استان های کشور امسال انجام می شود از طرفی با اختصاص زمین در استان ها و ایجاد موسسه وقف برای ستاد عتبات عالیات، اشتغال زایی داخل کشور و هزینه سود و درآمد حاصل برای زیارت زائران و اربعین محقق می شود.
تجمیع و هم افزایی مواکب افزایش ظرفیت خدمترسانی را به همراه دارد
نماینده ولی فقیه در استان سمنان نیز در این مراسم گفت: تجمیع، مدیریت و هم افزایی مواکب درکنار کاهش هزینه ها آن ها افزایش ظرفیت خدمت رسانی را به همراه دارد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی عنوان کرد: خدمت رسانی ایرانیان در گذشته و توسط فرماندهان و پادشاهان ایران قدیم با هدف ثبت نام و خودنمایی صورت گرفته است.
وی افزود: اکنون تمامی فعالیت های خدمت رسانی و مرمت حرم اهل بیت با نام نظام جمهوری اسلامی پیوند خورده است.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان ادامه داد: حرکت اربعین و حضور گسترده زائران تمرین سربازی و یاری امام زمان(عج) است.
مطیعی با اشاره به مشکلات معیشتی بیان کرد: مشکلات معیشتی و جمعیت محدود استان سمنان ارادت به ائمه اطهار مانع جمع آوری کمک های مردمی مطلوبی به بازسازی عتبات عالیات نشده است و این کمک ها نشان از اعتماد مردم به ستاد بازشلزی عتبات عالیات است.
وی اضافه کرد: با وجود تمام مشکلات معیشتی و جمعیت نفری کم استان سمنان به دلیل ارادت به ائمه کمک های مطلوبی برای عتبات عالیات جمع آوری می شود.
پیشگامی مردم ولایتمدار استان سمنان در انجام کارهای خیر
فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استانسمنان گفت: موکب های اربعین استان سمنان ضمن ارائه خدمت به زائران کربلا در مناسبت های مختلف استان نیز نقش آفرینی می کنند.
سردار حمید دامغانی ادامه داد: مردم استان سمنان در ایام شیوع ویروس کرونا در کنار کمک به بازسازی عتبات عالیات در رزمایش مواسات و کمک به محرومان نیز در زمره استان های برتر قرارداشت.
وی افزود: یکی از خواسته های استان سمنان اختصاص زمین در کربلا و نجف برای ایجاد موکب و ارائه خدمات مطلوب تر به زائران است.
رئیس ستادبازسازی عتبات عالیات استان سمنان بیان کرد: ٢ طرح عمرانی حرم امامین عسکری با ایجاد کارگاه و فعالیت های اجرایی در سمنان و ساخت سقاخانه امامزاده سید محمد ولد در استان سمنان انجام شد.
جبار دوستمحمدیان ابرازداشت: در سال جاری رشد ۵٠ درصدی کمک های مردمی و افزایش یک میلیارد و ٨٠٠ میلیون تومانی تعهد استانی پیش بینی می شود.
وی اضافه کرد: افزایش فعالیت های استان سمنان در طح های عمرانی از اهداف ستاد بازسازی عتبات عالیات استان سمنان است.
نظر شما