۲۲ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۹
کد خبرنگار: 3090
کد خبر: 84712084
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه همدان: پیشرفت‌ جامعه مستلزم حمایت از دستاوردهای علمی است

همدان-ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: پیشرفت‌ و توسعه جامعه مستلزم حمایت از دستاوردهای علمی و فناوری دانشگاه ها است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از دفتر امام جمعه همدان، آیت الله «حبیب الله شعبانی موثقی» در دیدار با رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه بوعلی‌سینا حمایت از دانشگاه را حمایت از علم و پیشرفت دانست و افزود: نهادهای دولتی و سازمان‌های غیردولتی با حمایت از دستاوردهای علمی و فناوری می‌توانند شاهد پیشرفت‌های‌ واقعی و بهره‌مندی این دستاوردها باشند.

وی، حضور در دانشگاه و جمع دانشگاهیان در عرصه‌های مختلف را افتخار مسؤولان دانست و گفت: اگر از دانشگاه حمایت نمی‌شد، تولید واکسن در کشور هیچگاه به ثمر نمی‌نشست.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به اینکه یکی از بهترین مشاغل و توفیقات حضور و تنفس در محیط و فضای علمی دانشگاه است افزود: در روایات اسلامی علم از جنود عقل است و هرچه علم توسعه پیدا کند به طور طبیعی عقلانیت نیز رشد خواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به تعابیر پیامبر گرامی اسلام درباره ماه مبارک رمضان که فرموده اند این ماه مدینه فاضله‌ای است که همه خیرات و برکات را در خود جای داده است گفت: این تعابیر برای همه مردم شعف‌آمیز است که انسان می‌تواند در روزهای این ماه نفس بکشد و پاک شود.

آیت الله شعبانی موثقی با تبریک حضوری شدن دانشگاه و فراهم شدن زمینه‌های حضور همه دانشجویان در کلاس‌های درس اظهار داشت: با وجود مزیت‌های آموزش مجازی و ضرورت آن در عصر حاضر نمی‌توان به طور کامل آموزش مجازی را جایگزینی برای آموزش حضوری دانست.

وی خاطرنشان کرد: آموزش حضوری و حضور دانشجو و استاد در یک فضا و بحث و تبادل نظر در محیطی علمی و نزدیک، تأثیرات پُررنگ تری را در یادگیری دانشجویان خواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در استان همدان اظهار داشت: شیوع کرونا در کشور و آغاز آموزش مجازی، تأثیرات منفی بسیاری بر یادگیری دانشجویان و دانش آموزان در ۲ سال گذشته داشته که بعضی از این تأثیرات قابل جبران نیست.

آیت الله شعبانی موثقی افزود: در برخی از کشورها آموزش حضوری تا این حد به تأخیر نیفتاد و فاصله بین آموزش‌های حضوری و مجازی این حجم از آسیب را متوجه دانشجویان و دانش آموزان نکرد.

وی تصریح کرد: با تدبیر دولت سیزدهم و نیز همت دانشمندان داخلی در تسریع واردات و تولید واکسن در کشور و همکاری مردم در دریافت واکسن، ثمرات آن برای بازگشت دانشگاه‌ها و مدارس به حالت عادی خود را شاهدیم.

«حسین رضوان» سرپرست دانشگاه بوعلی‌سینا، نیز در این دیدار با تشریح جزئیات حضوری شدن دانشگاه و لزوم توسعه فضاهای خوابگاهی با کمک خیرین آموزش عالی، درک صحیح نماینده ولی فقیه در استان از دانشگاه را موجب همگرایی دانشگاه و جامعه و استحکام رابطه بین حوزویان و دانشگاهیان دانست و بر تقویت این ارتباط تأکید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha