به گزارش ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود شالویی در نشست تقدیر از دست اندرکاران ستاد بزرگداشت حکیم نظامی اظهار داشت: در پی برگزاری موفق رویداد بزرگداشت حکیم نظامی و با موافقت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد راه اندازی بنیاد بین المللی حکیم نظامی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کرده ایم تا از این طریق بتوانیم در معرفی این شاعر پارسی سرا اهتمام بیشتری داشته باشیم.
وی افزود: از دستگاه های مرتبط می خواهیم در معرفی حکیم نظامی همچنان کوشا باشند و با تلاش و اقدامات ارزنده خود، نام و آثار حکیم نظامی را زنده نگه دارند.
رئیس ستاد بزرگداشت حکیم نظامی با اشاره به برخی اقدامات و فعالیت های این ستاد در طول برگزاری بزرگداشت حکیم نظامی، ادامه داد: در همه استان ها برنامه های مختلفی به ویژه از سوی ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ها و کتابخانه های عمومی در راستای بزرگداشت این حکیم شاعر برگزار شد که قابل تقدیر است.
مدیرکل حوزه وزارتی تاکید کرد: باید آثار بیشتری پیرامون حکیم نظامی در حوزه های مختلف هنری تولید شود و در این زمینه برنامه سازی های متنوعی داشته باشیم.
وی افزود: حوزه های مختلف از جمله؛ انجمن آثار و مفاخر، فرهنگستان هنر، سازمان صدا و سیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزنی های فرهنگی، موزه هنرهای معاصر، شهرداری تهران، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی و معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارتخانه های میراث فرهنگی و آموزش و پرورش و ... همکاری های خوبی در برگزاری برنامه های بزرگداشت حکیم نظامی داشتند.
شالویی بر هم افزایی بخش های مختلف برای همکاری های مشترک در زمینه بزرگداشت حکیم نظامی تاکید کرد و افزود: یکی از برنامه های دولت مردمی ایجاد ارتباط صمیمانه فرهنگی و ادبی بین دولت و مردم است زیرا از این طریق برنامه های فرهنگی و هنری قوام و ماندگاری بیشتری پیدا می کند.
وی تصریح کرد: موضوع محرومیت زدایی از برنامه های فرهنگی و هنری از جمله برنامه ها و سیاست های دولت مردمی است و در صدد معرفی چهره های ناشناخته ادبی و فرهنگی کشورمان هستیم.
وی درباره همکاری های مشترک با نهادها و بخش های مختلف در راستای معرفی حکیم نظامی ادامه داد: آمادگی همکاری برای تولید فیلمنامه، فعالیت های پژوهشی، محتواسازی و ... را داریم.
نظر شما