به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار حسین رحیمی روز سه شنبه در حاشیه پنجاه و چهارمین مرحله از طرح رعد در حضور خبرنگاران گفت: از نخستین روز آغاز سال ۱۴۰۱ طرح های عملیاتی و میدانی پلیس برای تأمین امنیت آغاز شد، ما امروز شاهد اجرای اولین مرحله از طرح رعد در سال جدید و پنجاه و چهارمین مرحله از این شروع این طرح بودیم.
وی اظهار کرد: این طرح پس از روزها کار اطلاعاتی، در ۴۸ ساعت گذشته وارد فاز عملیات شده و در جریان آن ماموران پلیس ۳۳۷ حکم قضایی را به اجرا درآورده و ۷۱۲ نفر از سارقان، مالخران و افراد مرتکب دیگر جرایم را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه امسال، سال ناامنی برای مجرمان خواهد بود، افزود: از جمله طرحهای ویژه ای که امسال بر انجام آن تمرکز داریم نا امن سازی مراکز و کلونی های حضور مجرمان و بالاخص مالخران و سارقان است که در همین راستا از ابتدای امسال ۱۰۳ مورد پاتوق سارقان و مالخران که به محلی برای تبادل اموال مسروقه بدل شده بود شناسایی و با آن برخورد کردیم.
وی با بیان اینکه عمده دستگیرشدگان در این مرحله از طرح رعد مرتکب جرایمی چون سرقت اماکن، سرقت مغازه، سرقت منزل، موبایل قاپی، جیب بری و مالخری شده بودند، تاکید کرد: ۲۶ باند نیز از سوی ماموران منهدم شد و تا به این لحظه پنج سرقت از سوی افراد دستگیر شده کشف شده است همچنین ۱۳۳ دستگاه خودرو نیز از متهمان کشف و توقیف شده است.
سردار رحیمی ارزش ریالی اموال مسروقه مکشوفه را بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در میان دستگیرشدگان حدود ۳۰ درصد در حوزه سرقت قطعات و تجهیزات خودرو، ۶ درصد سرقت منزل، ۹ درصد قاپ زنی و مابقی مربوط به دیگر جرایم بوده همچنین از دستگیرشدگان پنج قبضه سلاح جنگی و ۶۸ قبضه سلاح سرد که از آن ها عمدتا برای سرقت استفاده می شد، کشف و ضبط شد.
وی با تاکید بر اقدامات پلیس در زمینه برخورد با قاچاق کالا نیز گفت: در این مرحله از طرح رعد ۱۶ هزار و ۴۹۵ قلم انواع کالای قاچاق کشف و ضبط شده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه از کشف دو کارگاه بزرگ مشروبات الکی خبر داد و گفت: تنها در یکی از سرکلانتری های ما دو کارگاه تولید مشروبات الکلی منهدم و سه هزار و ۵۶۳ لیتر مشروبات الکی کشف و ضبط شد.
وی در بخش دیگری از گفتوگوی خود با خبرنگاران اظهار کرد: تکرار جرم و تعدد انجام جرم توسط یک مجرم، خود زمینه ارتقا شدت برخورد با مجرمان را فراهم میکند که باید مدنظر قرار گیرد و ما نیز در پروندههای ارسالی به مراجع قضائی، این سوابق را لحاظ میکنیم اما اینکه چه تصمیمی گرفته شود، در اختیار پلیس نیست.
به گفته سردار رحیمی، به تازگی باب شده که مجرمان را به دنبال رضایتگیری از شکات میفرستند و همین امر باعث شده که این افراد با گستاخی تمام شکات را تهدید کنند که به نظر میرسد برای این قضیه نیز باید فکری جدی شود همچنین باید متذکر شوم که پلیس نه متهمی را به دنبال رضایتگیری میفرستد و نه آدرس و اطلاعات شکات را به متهمان میدهد.
وی درباره اقدامات پلیس در برخورد با روزهخواری نیز گفت: حتما و قطعا همه ما باید حرمت ماه مبارک رمضان را حفظ کنیم، پلیس نیز در دو بخش اقدامات پیشگیرانه و کنترلی، فعالیتهای خود را در این ایام انجام میدهد، وضعیت در تهران خوب است و انصافاً مردم نیز این موضوع را رعایت میکنند.
این مقام انتظامی ادامه داد: برقراری امنیت مجالس جزو ماموریتهایی است که علاوه بر اقدامات جاری، به مأموریتهای پلیس اضافه میشود همچنین درباره شبهای احیاء تمهیدات ویژهای داریم و در این شبها به طور کامل تا سحر آمادهباش ۱۰۰ درصد خواهیم بود.
وی درباره برخورد پلیس با اتباع افغانستانی نیز گفت: ما اتباع افغانستانی را مهمان عزیز خود میدانیم و احترام به آنها از وظایف تمام افراد در نظام جمهوری اسلامی ایران است و هیچ مشکل خاصی در پایتخت درباره اتباع بیگانه نداریم و همه موضوعات تحت کنترل است.
سردار رحیمی از هموطنان ایرانی و اتباع غیرایرانی خواست به توطئههای استکبار که قصد درگیری و تفرقه بین دو ملت دوست و مسلمان ایران و افغانستان را دارند، توجه نکنند و تاکید کرد: مردم نباید به فضاسازیهایی که در فضای مجازی صورت میگیرد، توجه کنند، عزیزان افغانستانی مورد تکریم قرار دارند البته پلیس کنترلهای لازم را بر آنها دارد و احترام آنها به طور کامل مدنظر ما است.
وی همچنین درباره رصد و کنترل بازار ارز نیز گفت: فعلا مطلب خاصی درباره بازار ارز نداریم اما طبیعتا یکی از وظایف پلیس کنترل بازار ارز و افرادی است که قصد سوداگری را در این بازار داشته باشند.
نظر شما