به گزارش ایرنا، اسماعیل باقری روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج به مناسبت ۳۱ فرودین ماه سالروز تاسیس حساب ۱۰۰ بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اظهار داشت: اولین ابلاغیه در خصوص این تسهیلات روستایی مربوط به بانک سپه در استان بوده که همین هفته آمده و پرداخت آن آغاز شده است و به محض دریافت ابلاغ مابقی بانک ها، تسهیلات روستایی در دیگر بانک ها نیز به مردم پرداخت می شوند.
وی افزود: اولویت با کسانی است که قبلا ۱۰۰ میلیون دریافت کرده و با توجه به تورم موجود ۱۰۰ میلیون دیگر به آن ها پرداخت می شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: چهار هزار واحد سهمیه تسهیلات روستایی در سال ۱۴۰۰ بوده که این ۲۰۰ میلیون در قالب تکمیلی همان چهار هزار واحد مسکونی است تا روستاییان بتوانند منازل خود را تکمیل کننند.
باقری تاکید کرد: حساب ۱۰۰ برای کمک به محرومان در همان اوایل انقلاب ایجاد شد.
وی افزود: فلسفه وجودی ایجاد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مرحله اول ساخت مسکن برای محرومان بوده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: از زمان انقلاب اسلامی تاکنون خدمات جدیدی در حوزه منازل مسکونی شهری و روستایی به بنیاد مسکن محول شده که امید است در ادامه راه خدمت بیشتری به محرومان به ویژه در مناطق روستایی داشته باشیم.
باقری تاکید کرد: در مدت این سال ها تا پایان سال ۹۹ حدود ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بنیادیش بینی شده است.
وی بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است و عمده فعالیت ها در حوزه این اعتبارات که در بخش هایی روستایی انجام گرفته شامل خیابان سازی، زیرسازی، بیس، آسفالت، سنگ فرش، جدول کشی، دیوار حفاظتی، پل جداره سازی و غیره بوده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: از ابتدای تاسیس بنیاد تا پایان سال ۹۳ حدود یک میلیون و ۲۵۰ متر مربع آسفالت انجام گرفته بود و در سال ۹۴ که بحث قیر رایگان مطرح شد کارهای خوبی در سطح استان انجام شد.
باقری بیان کرد: از سال ۹۴ تا پایان سال ۹۹ در مجموع حدود پنج میلیون متر مربع آسفالت انجام شده است.
وی ابراز داشت: تغییر و تحولات خوبی از محل این قیر رایگان انجام شده و در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۵۲ هزار متر مربع آسفالت شده و یا قراره تا خردادماه امسال تکمیل شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد افزود: حدود ۶۰ درصد اعتبارات سال ۱۴۰۰ حدود ۶۰ درصد تخصیص داشته که ۱۰۰ درصد کار آن انجام گرفته و امید است در سال ۱۴۰۱ همین روند اعتبارات با افزایش بهتری ادامه داشته باشد تا خدمات بیشتری به مردم مناطق محروم انجام شود.
باقری عنوان کرد: در بحث بازسازی و بهسازی واحد های مسکونی از ۸۴ هزار واحد غیر مقاوم در سطح استان حدود ۵۶ درصد آن ها مقاوم سازی شد.
وی افزود: عمده این مقاوم سازی ها از سال ۸۴ به بعد انجام گرفته و مقرر شده سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در سطح کشور باید مقاوم سازی شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سهمیه استان در سال ۱۴۰۰ حدود چهار هزار واحد برای مقاوم سازی بوده است.
وی با اشاره به ساخت مسکن محرومان نیز گفت: از سال ۹۸ سهمیه استان سه هزار و ۵۰۰ واحد بود که ۱۰۰ درصد تحویل داده شده اند.
باقری عنوان کرد: برای این واحد ها ۵۰ میلیون وام و ۲۵ میلیون وام بلاعوض به مردم ارائه شد.
وی تاکید کرد: بنیاد مسکن در بحث سند روستایی نیز از سال ۷۶ به بعد به صورت تکلیفی در روستاها نسبت به صدور سند با همکاری اداره ثبت اقدام کرده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تصریح کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ حدود ۳۳ هزار و ۴۰۰ جلد سند صادر شده و تقدیم روستاییان شده است.
باقری بیان کرد: در زمینه شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر هم به بنیاد مسکن محول شد که ۵ هزار و ۶۷۰ جلد سند صادر شده است.
وی ادامه داد: ۶ روستای دارای بافت باارزش در کهگیلویه و بویراحمد به تهران معرفی و مصوب شدند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همچنین هشت روستای هدف گردشگری به تهران معرفی شود.
باقری بیان کرد: از سال ۹۵ طرحی به نام منظومه روستایی در ۱۱ استان کشور اجرایی شد که کهگیلویه و بویراحمد یکی از آن ها بود.
وی ابراز داشت: گچساران به صورت پایلوت در استان انتخاب و در سال ۹۷ کار با ۶ نفر تسهیل گر آغاز شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ۱۱۵ روستا مورد هدف بود که با توجه به محدودیت ها در ۵۴ روستا طرح اجرا شده است.
باقری تاکید کرد: در بحث مسکن شهری نیر حدود پنج هزار و ۳۵۲ واحد خود مالکی ساخته اند و به آن ها تسهیلات داده شده است.
وی عنوان کرد: ۵۱۰ واحد نیز خود بنیاد ساخته که و ۱۵۰ واحد دیگر در دست اجراست.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اقدام ملی مسکن، گفت: در شهر های زیر ۲۵ هزار نفر به بنیاد مسکن محول شده که باید توسط راه و شهرسازی به بنیاد مسکن تحویل داده شود.
باقری بیان کرد: عملیات اجرایی آن به دو سبک بنیاد ساخت و یا گروه ساخت خواهد بود.
وی ادامه داد: بنیاد ساخت فقط در شهر گچساران در ۲ فاز داشته ایم که فاز یک بنیاد ساخت و فاز دوم گروه ساخت بوده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: فاز نخست ۲۸۸ واحد بوده که از بهمن سال ۹۹ عملیات اجرایی آن شروع شده و سقف ۲۸۸ واحد زده شده و حدود ۱۵۰ مورد آن دیوار چینی شده است.
باقری افزود: فاز دوم گروه ساخت گچساران متاسفانه موفق نبوده و مردم استقبال نکرده اند.
وی تاکید کرد: مابقی شهر ها نیز کهگیلویه ۴۸ واحد حدود ۶۶ درصد پیشرفت فیزیکی، لیکک ۱۶ واحد حدود ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی و چرام ۶ واحد حدود ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی و سی سخت ۱۶ واحد حدود ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ابراز داشت: اجرای طرح هادی، ۷۲۱ روستای بالای ۲۰ خانوار داریم که ۱۰۰ درصد تهیه طرح انجام گرفته است.
وی تاکید کرد: برای ۱۰۰ روستای زیر ۲۰ خانوار نیز تهیه طرح انجام شده که از این ۷۲۱ روستا در ۴۸۰ روستا طرح هادی اجرایی شده است.
باقری عنوان کرد: در مجموع در ۶۵ درصد روستاهای استان طرح هادی انجام شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از ۱۰۰ روستای زیر ۲۰ خانوار نیز در ۸۰ روستای آن طرح هادی اجرایی شده است.
وی بیان کرد: از مجموع یکهزار و ۷۰۰واحد احداثی در شهر زلزله زده سی سخت هزار و ۱۹واحد در شهر سی سخت و ۶۸۰ واحد در روستاها بوده است.
باقری گفت: یک هزار و ۵۹۴ واحد تکمیل شده است و در حدی است که تاسیسات انجام شده و در و پنجره گذاشته اند و گل و گچ شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: با توجه به تسهیلات تکمیلی که ۵۰ میلیون شهر و ۴۰ میلیون روستا که کمی دیر موقع توسط بانک مرکزی ابلاغ شد.
وی ادامه داد: چهار بانک در استان در زمینه پرداخت تسهیلات تکمیلی خوب اقدام کردند و ۲ مورد از آن ها هنوز کاری انجام نداده اند و مقرر شده از تهران پیگیری کنند.
باقری افزود: تا پایان تیرماه تمامی واحد های مسکونی سی سخت تکمیل خواهد شد.
نظر شما