به گزارش روز سه شنبه ایرنا از سازمان حفظ نباتات کشور، در همین راستا با هدف ارتقای شاخصهای سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگیهای تهدید کننده سلامت در زنجیره محصولات کشاورزی با منشاء گیاهی، دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی توسط سازمان حفظ نباتات کشور تدوین شد.
بر همین اساس و با استناد به ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی همه دستورالعملهای قبلی لغو و بلااثر تلقی شده و کلیه واحدهای وزارت جهادکشاورزی مکلف به همکاری و هماهنگی با سازمان حفظ نباتات کشور به عنوان متولی سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی شدهاند.
برای دریافت فایل دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی اینجا کلیک کنید.
نظر شما