۴۷ زندانی جرایم مالی در میاندوآب چشم انتظار مساعدت خیران هستند

مهاباد - ایرنا - رییس دادگستری میاندوآب با اشاره به برگزاری آیین جشن گلریزان، گفت: ۴۷ نفر از زندانیان این شهرستان با محکومیت مالی غیرعمد با مبلغ بدهی ۶۰ میلیارد ریال چشم انتظار کمک خیران هستند.

حجت‌الاسلام عادل گل‌حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال نیز جشن گلریزان در میاندوآب مانند ۲ سال گذشته در پی شیوع ویروس کرونا به صورت‌ مجازی و با پخش زنده از شبکه‌های اینستاگرامی این شهرستان و با حضور محدود مسوولان و جمعی از خیران در محل سالن جلسات دادگستری برگزار می‌شود.

وی افزود: این برنامه به مدت سه روز در شب‌های ۱۰، ۱۲ و ۱۴ ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود و خیران و مردم نوعدوست می‌توانند کمک‌های خود را به هر مبلغی به شماره کارت ۵۸۹۲۱۰۷۰۴۴۱۶۰۴۰۹ واریز کنند.

وی گفت: مجموع بدهی زندانیان با جرایم مالی غیرعمد میاندوآب ۱۸۰ میلیارد ریال است که بدهی سه نفر از آنان کلان و به مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال است که در جشن گلریزان برنامه ای برای جمع‌آوری این میزان کمک‌های مردمی وجود ندارد.

۴۷ زندانی جرایم مالی در میاندوآب چشم انتظار مساعدت خیران هستند

رییس دادگستری میاندوآب افزود: اگر مردم نیکوکار و خیر شهرستان مثل سال‌های گذشته کمک‌های خود را دریغ نکنند، با مشارکت‌ آنان و همچنین کمک‌های ستاد دیه استان، ۴۷ زندانی واجد شرایط از بند رهایی می‌یابند.  

حجت‌الاسلام گل‌حسینی ادامه داد: در آیین جشن گلریزان سال گذشته میاندوآب از نظر جمع‌آوری کمک‌های مردم نوعدوست و نیک‌اندیش به میزان هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال رتبه نخست در آذربایجان غربی را به خود اختصاص داد و به واسطه این کمک‌های مردمی ۲۷ زندانی به آغوش گرم خانواده خود برگشتند.

وی بیان کرد: این نشان می‌دهد که مردم میاندوآب‌ در کارهای خیر همیشه در صحنه بوده و محبت و عطوفت خود را به نمایش می‌گذارند.

به گزارش ایرنا امسال برای سومین سال پیاپی با توجه به شیوع ویروس کرونا، در ابتکاری نوین و خلاقانه آیین جشن گلریزان ماه مبارک رمضان با استفاده از ظرفیت فضای مجازی به صورت زنده برگزار می‌شود.

جشن گلریزان هرساله و در ماه مبارک رمضان با هدف آزادسازی محکومان مالی و جرایم غیرعمد زندان‌های سراسر کشور از جمله محکومیت مالی غیرعمد، چک برگشتی غیرعمد غیرکلاهبرداری، ورشکستگی، مهریه و نفقه تقریبا در تمام شهرهای ایران برگزار می‌شود.

ستاد مردمی دیه از سال ۱۳۶۹ در تهران پایه‌گذاری و از سال ۱۳۷۸ در شهرستان‌ها نیز راه‌اندازی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha