به گزارش ایرنا، احمد آخوندی روز سهشنبه در نشستی با سرپرست فرمانداری مهریز به اهمیت ایجاد زمینه برای همکاری بخشخصوصی با برنامههای میراث فرهنگی اشاره کرد و افزود: در کنار اعتبارات دولت همیاری علاقهمندان برای بهسازی آثار تاریخی و فرهنگی ضروری است.
وی با قدردانی از تمامی فعالیتهایی که تاکنون در استان صورت گرفته است، ادامه داد: حفظ آثار و ابنیه تاریخی و فرهنگی امری مهم، لازم و ضروری است و برای رسیدن به هدف باید در یزد و مناطق تابعه در سالجاری شاهد تحول و همیاری باشیم .
همچنین سرپرست فرمانداری مهریز با قدردانی از پیگیری میراث فرهنگی استان در اجرای طرحها به خصوص مرمت و بهسازی آثار تاریخی و فرهنگی، ساماندهی اماکن تاریخی شهرستان با استفاده از ظرفیتها، جذب اعتبار و حمایت از بخش خصوصی در این راستا را مورد تاکید قرار داد.
محمد دهقان بنادکی با بیان اینکه اکثر آثار تاریخی شهرستان نیاز به مرمت و بهسازی دارد افزود: زمینه در شهرستان برای همکاری و مشارکت بخشخصوصی و علاقهمندان فراهم است که از این فرصت میتوانند بنحو مناسب امسال استفاده کنند.
شهر امروزی مهریز از ادغام و به هم پیوستن پنج سکونتگاه به نامهای بغدادآباد، مهرپادین، مزویرآباد، استهریج و منگاباد به وجود آمده است.
مهریز ۶۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده دارد و باغ پهلوان پور، قنات حسنآباد مشیر و دهنو در فهرست آثار سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد(یونسکو) ثبت شده است.
بنای اولیه مهریز به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی به قبل از اسلام نسبت میدهند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما