احمد مجرد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه طی سال گذشته در ارومیه و شهرهای شمال آذربایجانغربی بیش از ۳۴۵ میلیون مترمکعب سیانجی مصرف شد، اظهار کرد: متوسط روزانه مصرف این سوخت در سال ۱۴۰۰ حدود ۹۵۰ هزار مترمکعب برآورد شده است.
وی با بیان اینکه در منطقه ارومیه ۷۶ باب جایگاه عرضه سوخت سیانجی مشغول ارائه خدمات به رانندگان است، افزود: از این تعداد، ۳۷ باب تک منظوره و ۳۹ باب نیز دومنظوره است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای طرح تبدیل کردن خودروها به دوگانه سوز، ۱۵ هزارو ۷۰۰ خودرو عمومی در بخش حمل بار و مسافر به صورت رایگان در سطح استان دوگانه سوز شده، گفت: واجدان شرایط میتوانند با مراجعه به سامانه www.gcr.niopdc.ir نسبت به ثبت نام و تعیین نوبت جهت تبدیل از طریق نزدیکترین کارگاه به محل زندگی یا کار خود اقدام کنند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه با اشاره به اینکه باید امکانات و بسترهای لازم برای استفاده از سیانجی در استان فراهم شود، بیان کرد: استفاده از گاز سیانجی نیاز به رعایت نکات ایمنی دارد و مصرف کنندگان باید سیستم مربوط به این سوخت را در مراکز مجاز و استاندارد نصب کنند.
وی ادامه داد: تاکید میشود که در دوگانه سوز کردن خودروها به هیچ عنوان از گیتهای غیرمجاز LPG (گاز مایع) استفاده نشود و رانندگان نیز در هنگام سوخت گیری در جایگاه ها نسبت به پیاده کردن سرنشین خودرو اقدام کنند.
مجرد با بیان اینکه تمامی جایگاههای فعال منطقه ارومیه دارای تاییدیه های استاندارد و ایمنی و فنی لازم هستند، گفت: اگر براساس بازدید ادواری سازمان استاندارد و اداره سیانجی این شرکت، مولفه های فنی و ایمنی در یک جایگاهی دچار نقص باشد، بلافاصله به جهت رعایت نکات ایمنی، تعطیل میشود.
به گزارش ایرنا، منطقه ارومیه شامل شهرهای ارومیه، اشنویه، سلماس، خوی، ماکو، شوط، پلدشت، چایپاره، چالدران و بازرگان است.
آذربایجان غربی به علت وسعت طولی دارای ۲ منطقه پخش فرآورده های نفتی در ارومیه و میاندوآب است که به ترتیب شمال و جنوب استان را پوشش می دهد.
نظر شما