به گزارش ایرنا «علیرضا توری» روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از دفتر ایرنا در مراغه اظهار داشت: حل برخی از مشکلات مردم این شهرستان تنها به دلسوزی و چارهاندیشی نیاز دارد و مسئولان نیز مصمم هستند تا بخش قابل توجهی از آنها را مرتفع کنند.
به گفته وی طی ماههای اخیر ساختمان بدوناستفاده میراث فرهنگی در سهراهی «قویون قشلاقی» با مشارکت فرمانده انتظامی آذربایجانشرقی و همچنین مدیرکل میراث فرهنگی استان به پلیسراه هشترود اختصاص یافت تا بخش قابل توجهی از مشکلات اهالی و حتی رانندگان عبوری از شهرستان حل شود.
وی به نشست پی ساختمان بیمارستان این شهرستان تنها ۲ سال بعد از بهرهبرداری اشاره و اضافه کرد: حدود ۲۰ سال از افتتاح این بیمارستان میگذرد و در سال ۱۳۹۷ حدود ۶۰ درصد از فضای این ساختمان بازسازی شده بود و تخصیص اعتبار برای بازسازی کامل آن از سوی وزارت بهداشت با جدیت طی سه ماه گذشته دنبال شد.
فرماندار هشترود ادامه داد: تخصیص منابع مورد نیاز برای بازسازی ساختمان بیمارستان به زودی با ارز ترجیحی تحقق مییابد و عملیات اجرایی آن تا آخر اردیبهشت ماه آغاز میشود.
«توری» دیدار با مسئولان ذیربط برای تخصیص اعتبار به قطعه پنجم آزادراه مراغه - هشترود را یادآوری کرد و افزود: پیگیریها و بازدید مسئولان در این مورد نیز امیدبخش بوده است و در نتیجه آنها، تکمیل این قطعه از وضعیت تزریق قطرهچکانی اعتبار خارج میشود.
وی بیان کرد: موانع پیشروی احداث پست برق ۴۰۰ مگاواتی نیز در همین مدت با جانمایی آن در یک مکان مناسبتر برطرف شد و ظرفیتهای گردشگری شهرستان نیز با حضور مسئولان ذیربط مورد بررسی قرار گرفت که نتیجه آن ۶ پروژه سرمایهگذاری گردشگری است که در سفر پیشروی رئیسجمهوری محترم به استان جزو مصوبههای سفر خواهد بود.
وی اضافه کرد: در این مدت رودخانه عبوری از وسط شهر لایروبی شد، سرمایهگذاری بانک مسکن برای احداث هزار واحد مسکونی در هشترود و تکمیل پایاب سد سهند نیز به نتایج امیدبخش رسید.
به گزارش ایرنا هشترود در زمان حاضر به واسطه برخورداری از ۱۳۷ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید ۲۳۰ هزار تن محصول که عمده آن گندم دیم است، به انبار غله آذربایجانشرقی شهرت دارد اما علاوه بر آن و در پی فراهم شدن زیرساختهای توسعه پایدار، افق روشنی پیشروی این شهرستان قرار گرفته است.
تکمیل گامبهگام پایاب سد سهند که پس از تکمیل هفت هزار و ۵۰۰ هکتار از زمینهای این شهرستان را از آب برخوردار میکند، از یک سو و قرار گرفتن هشترود در حوزه آبریز دریاچه خزر و نبود محدودیت آبی در آن همچون سایر شهرستانهای استان که در حوزه آبریز دریاچه ارومیه قرار دارد از سوی دیگر زمینه را برای پیشرفت این شهرستان فراهم کرده است.
همچنین فراهم شدن زیرساختهای لازم برای سرمایهگذاری از جمله شهرکهای صنعتی و امکانات زیربنایی همچون آب، برق و گاز و قرار گرفتن هشترود در مجاورت آزادراه تبریز – زنجان نیز موجب شده تا توجه سرمایهگذاران و کارشناسان اقتصادی استان به آن جلب شود.
این در حالی است که بسیاری از شهرستانهای حوزه آبریز دریاچه ارومیه در استان به دلیل تغییر اقلیم با مشکل کمبود آب و نبود زیرساختهای لازم برای سرمایهگذاری مواجه است و تشدید کمآبی در آنها طی سالهای پیشرو نیز دور از انتظار نیست.
معاون اقتصادی استاندار آذربایجانشرقی نیز چندی پیش با اشاره به اینکه در آینده نه چندان دور مسیر توسعه استان از هشترود خواهد گذشت، گفته بود که «هشترود در حوزه آبریز دریای خزر قرار دارد و با توجه به کمبود آب در استان به ویژه در حوزه آبریز دریاچه ارومیه، صنایع آببر به این شهرستان سوق داده میشود».
نظر شما