دستور رئیس‌جمهور به دستگاه‌های نظارتی: پشت پرده گرانی‌ها شناسایی شود

تهران- ایرنا- رئیس‌جمهور با ابراز نارضایتی از افزایش قیمت کالاهای اساسی در روزهای اخیر، به دستگاه‌های نظارتی دستور داد تا پشت پرده این گرانی‌ها را بررسی و عوامل آن را شناسایی کنند و به وزرای اقتصادی دولت تأکید کرد اقدامات لازم برای تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها را در دستور کار قرار دهند.

به گزارش حوزه دولت ایرنا، آیت‌الله «سیدابراهیم رئیسی» روز چهارشنبه در نشست هیأت دولت، بر ضرورت تقویت نظارت‌ها به‌منظور جلوگیری از نوسان قیمت کالاها در بازار تأکید کرد و گفت: نباید اجازه داد برخی افراد با گرانفروشی و سوداگری به مردم اجحاف و آنها را ناامید کنند.

رئیس‌جمهور گرانی بی‌قاعده را غیرقابل توجیه دانست و تصریح کرد: تغییر هرگونه قیمت کالا، نیازمند بررسی همه جوانب و اطلاع‌رسانی مناسب به مردم است و اینکه یک شرکت یا کارخانه بخش خصوصی بخواهد به‌صورت ناگهانی قیمت کالای خود را افزایش دهد، غیرقابل پذیرش است.

مسئولان از کاری که باعث ناامیدی مردم می‌شود بپرهیزند 

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار کارگزاران نظام، دولت را ملزم به اجرای فرامین ایشان دانست و تأکید کرد: همه مسئولان اجرایی باید تلاش کنند با اقدامات به‌موقع و کارآمد، مردم را امیدوار کنند.

وی این نکته را هم متذکر شد که هر کاری که باعث ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه شود، نباید صورت گیرد و این مسأله باید بیش از همه مورد توجه همکاران دولت باشد.

رئیس‌جمهور به ضرورت جلوگیری از واردات کالاهای دارای مشابه داخلی به کشور هم گریزی زد و گفت: واردات بی‌رویه به‌طور قطع به تولید آسیب می‌زند و اقتصاد ملی را تضعیف می‌کند.

آیت‌الله رئیسی در ادامه به گلایه بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان از واردات کالاهایی که امکان تولید آنها در کشور وجود دارد اشاره کرد و به دستگاه‌های دولتی اکیداً دستور داد که تحت هیچ شرایطی کالایی که مشابه داخلی دارد را وارد نکنند. 

یک ساعت تعلل هم در جلوگیری از واردات کالاهای غیرضروری جایز نیست

رئیس‌جمهور، حتی یک ساعت تعلل در اجرای این دستور را غیرقابل پذیرش خواند و از دستگاه‌های اجرایی خواست روند جلوگیری از واردات کالاهای غیرضروری و دارای مشابه داخلی را پیگیری کنند.

آیت‌الله رئیسی در پایان با اشاره به ضرورت توجه ویژه به موضوع اشتغال‌زایی و رفع بیکاری گفت: امضای تفاهم‌نامه بین دستگاه‌ها، برای ایجاد اشتغال کافی نیست؛ بلکه این کار آغاز حرکت اجرایی برای اشتغال‌زایی است که باید با اقدامات مؤثر تکمیل شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha