۲۴ فروردین ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴
کد خبرنگار: 2158
کد خبر: 84715409
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اعتبار خدمات دهی به ساکنان سکونتگاه‌های غیر رسمی کشور کافی نیست

بروجرد - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: ۲۵۰ میلیارد تومان امسال برای خدمات دهی به سکونتگاه‌های غیر رسمی و بافت های فرسوده اختصاص یافته که این رقم بسیار اندک و ناچیز است.

به گزارش خبرنگار ایرنا محمد آیینی روز چهارشنبه در جلسه جمع بندی بازدید از بافت تاریخی و فرسوده بروجرد افزود: هدف ستاد بازآفرینی شهری ایران هم افزایی و مدیریت هماهنگ همه دستگاه ها است بنابراین باید نیازمندی های واقعی مناطق هدف را شناسایی کند و پیگیر اصلاح آنها باشد.

وی گفت: شورای برنامه ریزی استان ها باید ۳۰ درصد اعتبار محلات فرسوده را تامین کند اما تاکنون حق این محلات داده نشده است.

آیینی با تاکید بر کاهش فاصله بین مناطق برخوردار و کم برخوردار ادامه داد: وضعیت سکونتگاه های غیر رسمی از روستاها ضعیف تر است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند و در این مناطق کلانتری، مدرسه و درمانگاه احداث کرد.

وی با بیان اینکه بروجرد ۴۹ درصد بناهای ناپایدار و نامقاوم بدون هیچگونه اسکلتی را در خود جای داده است بیان کرد: ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهروند این شهر در خانه های ناپایدار زندگی می کنند که در مواقع زلزله خطرناک است بنابراین مردم باید ترغیب شوند و انبوه سازان با همکاری شهرداری، محلات فرسوده را نوسازی کنند.

معاون وزیر راه و شهر سازی گفت: شهرداری نباید انبوه سازان محلات هدف بازآفرینی را معطل پروانه ساخت کند بلکه این مهم باید یک ماهه صورت گیرد همچنین شهرداری باید برای صدور پروانه ساخت ۵۰ درصد تخفیف بدهد و اگر ۱۰۰ درصد تخفیف داده شود دولت جبران خواهد کرد.

آیینی افزود: دولت ۴۵ میلیون تومان وام ودیعه اسکان موقت به متقاضیان بازسازی بنا پرداخت می کند و تمامی امتیازاتی که دولت برای نهضت ملی مسکن دارد برای محلات فرسوده نیز قابل اجرا است.

وی با اشاره به اینکه در این راستا یکهزار و ۲۰۰ واحد برای شهرستان بروجرد پیش بینی شده است اظهار داشت: سند تحول نوسازی، برای محلاتی است که کلی بازسازی شوند تا خدمات بیشتری ارائه شود ولی این موضوع مانع بازسازی تک واحدی نیست.

وی بیان کرد: بیش از ۱۸۰ شهر با بافت تاریخی در کشور وجود دارد که مشکل بازسازی دارند و می توان در استان ها برای بازسازی آنها تصمیم گیری کرد.

مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: راهکارهای اقتصادی کردن در بافت تاریخی باید فراهم شود در غیر اینصورت این بافت های تاریخی تخریب خواهند شد.

آیینی با اشاره به طرح توسعه اجتماع محور محلات افزود: در این طرح با مشارکت دستگاه های حمایتی برای شناسایی مشکل محلات اقدام می شود و خدمات بهداشتی، معیشت و اشتغال در بافت های فرسوده ارائه خواهد شد که نیاز است لرستان از این فرصت استفاده کند.

وی با بیان اینکه ۶۲ محله بافت فرسوده در لرستان وجود دارد اظهار داشت: امسال ۴۰ هزار تن قیر برای کل کشور اختصاص داده شده است و به محرومترین محله بروجرد نیز به صورت ویژه خدمات بیشتری ارائه خواهد شد.

وی بیان کرد: در مورد اجرای طرح آزادسازی حریم امامزاده جعفر(ع) بروجرد نیز شرکای کار مشخص شوند تا این طرح  بازنگری و انجام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha