«علیرضا عباسی» روز پنجشنبه در دیدار با رئیس پارک علم و فناوری البرز و شماری از نمایندگان شرکت های دانش بنیان استان افزود: با توجه به اینکه درسال تولید،دانش بنیان و اشتغال آفرینی هستیم باید از ظرفیت های دانش بنیان برای اقتصاد کشور هرچه بیشتر بهره ببریم .
وی ادامه داد: بنابراین باید دنبال آن باشیم که تحریم ها در چه حوزه هایی ما را اذیت می کند و با تامین نیازها دراین بخش یک امنیت پایدار ایجاد کنیم .
عباسی بیان داشت: اتفاقات سال گذشته برای غذا و به ویژه مرغ برای آن بود که نمی توانستیم ارز را برای نهاده های دامی تامین کنیم .
وی اضافه کرد: باید از ظرفیت فارغ التحصیلان در حوزه های مختلف با تسهیل گری برای محوزکسب و کاربهره هرچه بیشتر را برد.
نماینده مردم کرج ،اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: تصویب طرح جهش تولید دانش بنیان یکی از اقداماتی بود که درسال گذشته در مجلس انجام شد.
عباسی ادامه داد: امروز باید پایان نامه ها به سمت مساله محوربودن یعنی با توجه به مشکلات کشور تدوین شود و ازظرفیت دانشجویی درمقاطع دکترا و فوق لیسانس دراین زمینه بهره برد.
وی افزود: بنابراین با تسهیل در صدور مجوزهای دانش بنیان و اطمینان دادن به مردم برای استفاده از تولیدات داخلی می توان اقتصاد کشور را تقویت کرد.
عباسی یاد آورشد: در طرح جهش تولید دانش بنیان باید نیازهای مجموعه های دولتی را احصاء داشت چراکه متاسفانه تولید امروز بهره وری مناسب را ندارد .
وی گفت: چنانچه در بحث زعفران شاهد آن هستیم که ایران ۹۰ درصد زعفران دنیا را تولید می کند اما گردش مالی این تولید برای ایران نیم میلیون دلار است درحالی که خاک و آب همراه با سرمایه انسانی آن استفاده می شود.
نماینده مردم کرج ،اشتهارد و فردیس درمجلس شورای اسلامی تاکید کرد:چندسالی است رهبرمعظم انقلاب روی بحث تولید و اقتصاد تاکید دارند و امروز باید به سمت تولیدات با ارزش افزوده بالا رفت .
در نشست شرکت های دانش بنیان استان البرز با علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد در مجلس شورای اسلامی، تعدادی از مدیران شرکت های فناور در زمینه فعالیت های فناورانه خود مسایل و معضلات را اشاره داشتند.
همچنین در این نشست کلیاتی از مشکلات شرکتها در زمینه اخذ مجوزها، گواهینامه ، بازار فروش انحصاری در دست مافیا و سلیقه ای کردن اجرای قوانین دانش بنیانی توسط دستگاههای اجرایی دولتی ذیربط، کمبود فضا ، تسهیلات ، سختگیری و طولانی بودن اخذ مجوزها و استاندارها، ساز و کار نامناسب برای شرکتهای دانش بنیان در مجموعه های اجرایی و دولتی، ارتباط های دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان ، عدم ارایه خدمات پس از فروش محصولات فناورانه ایرانی در خارج از کشور به جهت مشکلات داخلی از سوی نمایندگان شرکت های دانش بنیان ارایه شد.
نظر شما