به گزارش ایرنا از سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتحالهی در نخستین شورای مسکن جوانان این سازمان در سال ۱۴۰۱ اظهار داشت: سالهای متمادی در شهرها و روستاهای جزیره قشم در حوزه مسکن اقدام مناسبی انجام نشده است و هم اکنون با تقاضای انباشته مردم و جوانان جزیره برای خانهدار شدن روبهرو هستیم.
وی ادامه داد: به دلیل سیاستهای نامناسبی که در حوزه مسکن دنبال شده بسیاری از جوانان هماکنون یا در منازل پدری زندگی میکنند یا مجبور به ساخت وسازهای غیرمجاز هستند و تلاش میکنیم با استفاده از سازوکارهای مناسب برای ساخت مسکن ارزانقیمت و با کیفیت این مشکلات را هرچه زودتر برطرف کنیم.
سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: در ساخت مسکن ملی باید به کیفیت مطلوب ساخت و ساز توجه ویژه کرد، تا مردم با خیالی آسوده و دلی شاد در این خانهها اسکان پیدا کنند.
فتحالهی اضافه کرد: اجرای باکیفیت این پروژه در کنار توسعه سایر خدمات اجتماعی سازمان به افزایش رضایتمندی مردم منجر خواهد شد و ذهنیت منفی که در ذهن دارند را میزاید.
به گفته وی یکی از دلایلی که مردم نسبت به سازمان ذهنیت منفی دارند این است خدمات اجتماعی و فرهنگی سازمان را حس نکردند اما از این به بعد در کنار مردم هستیم و تلاش می کنیم با ارتقای خدمات اجتماعی آنها سازمان را همراه خود بدانند.
وی توضیح داد: مردم قشم باید طعم شیرین توسعه را بچشند چراکه تاکنون اسم منطقه آزاد باعث افزایش هزینههای زندگی آنان شده اما در عمل شاهد هستیم خدمات همپای هزینهها رشد نکردهاند.
سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: همه ارکان سازمان باید در خدمت اجرای مطلوب طرح مسکن ملی جوانان باشد و هر کجا کارشکنی صورت پذیرد شخصا ورود خواهم کرد.
وی گفت: طرح مسکن ملی یکی از وعدههای اصلی و کلیدی رییس جمهوری به مردم است و پیشبرد این طرح در جزیره قشم نیز یکی از اولویتهای اصلی سازمان در سال ۱۴۰۱ می باشد.
تاکنون نزدیک به هشت هزار و ۵۰۰ نفر متقاضی در طرح مسکن ملی ثبتنام کردهاند و استعلامات مربوطه در حال انجام است. پیشبینی می شود پس از انجام استعلام از دستگاههای ذی ربط بین ۶ تا ۷ هزار نفر شرایط احراز برای استفاده از این طرح را داشته باشند.
روشهای جانمایی و واگذاری زمین، ارائه تسهیلات به متقاضیان و نحوه ساخت و ساز در شهرها و روستاها از مهمترین موضوعاتی بود که در این شورا به بحث و گفتوگو گذاشته شد.
این جلسه با حضور سرپرست معاونت فنی و عمرانی، مدیر املاک و مستغلات، مدیر طرح مسکن جوانان جزیره قشم و جمعی دیگر از مدیران سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال فناوری پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگن ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما