۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۸:۰۵
کد خبرنگار: 3100
کد خبر: 84717494
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید گوشت مرغ در شهرستان سیب و سوران به بیش‌از ۳ هزار تن افزایش یافته است

زاهدان- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران سیستان و بلوچستان گفت: هشت واحد مرغداری به ظرفیت ١٨۵ هزار قطعه جوجه‌ریزی طی ۲ سال گذشته با سرمایه‌گذاری۴٢٠ میلیارد ریال در این شهرستان ساخته شده و میزان تولید گوشت مرغ از ٢ هزار تن در سال ٩٩ به سه هزار و ٨۵٠ تن افزایش یافته است.

محمد حنیف سپاهی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با مشارکت فعال بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری گسترده در این بخش تعداد واحدهای مرغداری سیب و سوران از ٩ واحد در سال ٩٩ هم‌اینک به ١٧ واحد و با ظرفیت جوجه‌ریزی ٣٨۵ هزار قطعه در هردوره رسیده است.

وی با بیان اینکه با رفع محدودیت توسعه واحدهای مرغداری شاهد رشد ۲ برابری واحدهای پرورش صنعتی مرغ گوشتی در سیب و سوران هستیم افزود: تلاش مضاعف برای توسعه واحدهای مرغداری و افزایش ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در این شهرستان ادامه دارد بگونه‌ای که هم‌اینک ٢٢ واحد مرغداری جدید در حال ساخت است و از اوایل اردیبهشت ساخت ١٢ واحد دیگر نیز شروع خواهد شد.

به گزارش ایرنا سیب و سوران از توابع سیستان و بلوچستان در فاصله ۳۷۰ کیلومتری زاهدان مرکز این استان واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha