جهانگیر الماسی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، مراسم افطاری رئیس جمهور و دیدار با هنرمندان را مثبت ارزیابی کرد و توضیح داد: در این دیدار نوع مواجهه مسئولان دولتی مناسب بود. آنها دوستانه برخورد کردند و نشان دادند هنرمندان را دوست دارند. امیدوارم با کمک خداوند بتوانیم به کشورمان بیش از پیش خدمت کنیم.
الماسی با بیان این که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را انسان هوشمندی دیدم افزود: او ریزبین و نکته سنج و دقیق بود و پس از این دیدار امیدوار شدم در حوزه سینما اتفاقات مثبتی بیفتد. صرف آشنایی و سابقه کار در سینما نمی تواند اسباب مدیریت این پدیده قرن باشد.
وی تاکید کرد: ما احتیاج داریم که از سینما در سه شکل خودش یعنی صنعت، رسانه و هنر استفاده بهینه کنیم. از طریق رسانه سینما میتوانیم به بینش، تفکر و نگاه مخاطبان جهت بدهیم. دنیای ارتباطات این قدر پیچیده شده که دشمنان و رقبا میتوانند با روشهای مختلف ما را از مسیر منحرف کنند.
در فروشگاه های به اصطلاح لاکچری نتوانستیم یک تصویر روشنی از سلیقه و هویت ایرانی را تثبیت کنیم. در حوزه پوشاک میبینید که دنبالهروی تولیدات خارج از کشور هستیم. ما غافل شدیم و نتوانستیم یک شکل و قیافه و ریخت ملی را در لباس، داستان، فیلمسازی، طراحی شهری و معماری طراحی کنیم
این بازیگر با بیان این که کج سلیقگی و عدم دستیابی به یک موقعیت تعریف شده ما را از توانمندی هنر در کشور غافل کرده توضیح داد: در فروشگاه های به اصطلاح لاکچری نتوانستیم یک تصویر روشنی از سلیقه و هویت ایرانی را تثبیت کنیم. در حوزه پوشاک میبینید که دنبالهروی تولیدات خارج از کشور هستیم. ما غافل شدیم و نتوانستیم یک شکل و قیافه و ریخت ملی را در لباس، داستان، فیلمسازی، طراحی شهری و معماری طراحی کنیم. به همین خاطر امروز کار مدیریت فرهنگی کشور ما خیلی سخت است.
الماسی با انتقاد از این که موضوع استراتژی از تولید فیلم حذف شده بیان کرد: بایستی هدف از تولید یک محصول هنری مشخص باشد. بیست سال است که می گویم بیایید تولید را بازتعریف کنیم. در جلسه روز پنجشنبه خوشبختانه توسط وزیر ارشاد و شخص رئیس جمهور و همکاران ما بارها به موضوع سینما و تئاتر به عنوان یک رسانه استراتژیک اشاره شد. امیدوارم رسانهها این بحث را باز کنند. چون هنوز خیلیها نمی دانند که استراتژی و هدف چه معنایی دارد.
وی افزود: در دانشکدههای ما که رشتههای تخصصی سینما و تئاتر را دارند در مقطع کارشناسی بایستی موضوع هدفمندی و استراتژی تولید آثار هنری تدریس شود. من در ویدئوهای آموزشی دنیای غرب این بحث را دیدهام. در دهه ۶۰ از طریق شهرداری ورشو با موضوع استراتژی هنری آشنا شدم که برایم لذت بخش بود و فیلمهای مربوط به این موضوع را هم تحویل مقامات محترم وزارت ارشاد دادم.
الماسی با بیان این که در جلسه روز پنجشنبه برخی از همکاران من نبودند، گفت: ما سینماگران متفکری داریم که صرفا برای سرگرمی فیلم نمی سازند و دارای قریحه مدیریت اجتماعی هستند. امیدوارم جلسات مشابهی برگزار شود. حرفهایی که در این جلسات گفته میشود نباید سیاسی و فرقه ای و دسته ای باشد و باید در جهت منافع ملی و برون رفت از مسیر مشکلات باشد. اگر همه امکان صحبت داشته باشند شاید من هم بروم یک تحقیق یک ماهه بکنم و بتوانم پشت تریبون نکاتی را بگویم که به درد جامعه بخورد.
نظر شما