سید حمید حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالیهای پی درپی جنگل های بلوط این منطقه دچار خسارت از آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط شده است.
وی با تاکید بر اینکه آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط به عنوان یک تهدید برای جنگلهای بلوط این منطقه است گفت: در صورت کنترل نشدن این آفت ۴۰ درصد از جنگل ها این مناطق خسارت خواهد شد.
حسینی بیان کرد: مبارزه با آفت پروانه برگ خوار سفید در۱۰ هزار هکتار از جنگل های بلوط باشت در سال گذشته انجام شد.
وی تصریح کرد: عملیات مبارزه با پروانه برگ خوار سفید بلوط با محلول پاشی و با استفاده از محلول BT اجرا شد و این محلول سازگار با محیط زیست بوده و ضرر و زیان برای موجودات و محیط زیست نداشته است.
حسینی با تاکید بر اینکه آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط به عنوان یک تهدید برای جنگلهای بلوط منطقه باشت است گفت: امسال درختان بلوط منطقه چهار راه گشین، تلخاب بیدک، تلخاب میرعلی بخش، پنبه زار، نارگ موسی، تلچگاه، آبدگاه، ملیتم و کوه دهک دچار آفت پروانه برگ خوار سفید شدند.
وی اظهار داشت:پس از انجام مطالعات و پایش و شناسایی مناطق آلوده، چگونگی مقابله با آفت و کنترل بیماری اجرایی میشود تا از شیوع آفت در سطح بالاتر جلوگیری شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری باشت گفت: بیش از ۴۰ میلیارد ریال برای مبارزه با آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط در این شهرستان نیاز است.
حسینی ابراز کرد: این آفت به پنج نسل در طبیعت می تواند خسارت وارد کند.
شهرستان باشت ۱۰۵ هزار هکتار جنگل و مرتع دارد.
شهرستان ۲۶ هزار نفری باشت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
نظر شما