مهدی غیب الهی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: توزیع نهادههای دامی با هدف رفع تنش در بخش نهادهها، کمک به بخش خصوصی، کاهش تاثیرات خشکسالی و جبران افزایش قیمت کاه و یونجه انجام شده است.
وی ادامه داد: نهاده دامی برای واحدهای تولید مرغ گوشتی و تخمگذار به صورت سیستمی و اتوماتیک به میزان نیاز، تخصیص داده میشود و تاکنون صد درصد نیاز واحدهای مرغداری تامین شده است.
غیب الهی بابیان اینکه هماکنون هزار و ۱۰۰ واحد بهرهبردار در حوزه دامداری سنتی در استان یزد فعال است، خاطرنشان کرد: توزیع نهادههای دامی بین این واحدها به دلیل پراکندگی با مشکل مواجه بود که با فعال شدن سامانه الکترونیکی مالیار ، توزیع نهادههای دامی واحدهای دامی روستایی نیز به صورت سیستمی اجرا می شود.
وی تصریح کرد: هماکنون برای تامین و توزیع نهادههای دامی در استان مشکلی وجود ندارد و برخی واحدها با توجه به گرانی علوفه، درخواست بیشتری برای تامین نهادهها دارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی یزد با بیان اینکه سالانه ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می شود، گفت: این میزان گوشت به اندازه نیاز مصرف استان است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
غیب الهی بابیان اینکه یزد از لحاظ توسعه زیرساخت پرورش دام سبک و سنگین در رتبه سوم کشور قرار دارد، ادامه داد: ۹۳ مجتمع دامداری در استان فعال است که ۸۰۰ هزار راس دام سبک و ۱۵۰ هزار دام سنگین دراین مجتمع ها پرورش داده می شود.
هماکنون۵۵۳ واحد صنعتی دامداری در استان یزد فعال است.
نظر شما