دکتر «امیر کرمی» روز دوشنبه در پاسخ به گلایه مردم در خصوص آلودگی آب شرب این سه روستا افزود: منبع تامین آب روستاهای هواندران و سراب برد زنجیر یک حلقه چاه است که نزدیک بستر رودخانه بوده و در مواقع بارندگی سیل آسا احتمال افزایش کدورت در آن وجود دارد.
وی اضافه کرد: سیستم کلرزنی این روستاها گازی بوده و هماکنون کلر باقیمانده پایدار در شبکه توزیع تامین شده و مشکلی ندارد، براساس آخرین نمونه برداری انجام شده در ۱۱ فروردین ماه آب سالم و فاقد آلودگی باکتریولوژیک بود.
مدیر سلامت محیز مرکز بهداشت استان کرمانشاه اظهار داشت: منبع تامین آب روستای گنانی هم چشمه بالادست روستا است، کلرزنی آن به صورت دستی انجام می شود و فاقد سیستم مکانیزاسیون کلرزنی است و براساس آخرین نمونه برداری انجام شده در ۱۱ فروردین ماه، آب خام دارای آلودگی باکتریولوژیک بوده است.
وی ادامه داد: همچنین روز شنبه ۲۷ فروردین توسط تیم مشترک مرکز بهداشت و امور آب و فاضلاب از سامانه های آبرسانی روستاهای یادشده بازدید و نمونه برداری به عمل آمد که آب هر سه روستا دارای کلر باقیمانده در محدوده استاندارد بوده است.
دکتر کرمی عنوان کرد: هرسه روستا فاقد شبکه جمع آوری فاضلاب بوده و زیرپوشش شرکت آبفا هستند.
وی برای رفع کدورت آب این روستها پیشنهاد داد که سامانه آبرسانی روستای گنانی به سیستم کلرزنی اتوماتیک گازی یا آب ژاول مجهز شود و حفاظت حریم چاه آب روستاهای سراب برد زنجیر و هواندران هم با ساخت دیوار حایل توسط شرکت آبفا صورت گیرد.
روستاهای هواندران، سراب بردزنجیر و گنانی از نظر تقسیمات سیاسی و جغرافیایی جزء شهرستان ثلاث باباجانی هستند اما خدمات بهداشتی آنها توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود انجام میگیرد.
شهرستان ثلاث باباجانی حدود ۳۶ هزار نفر جمعیت دارد و دارای سه بخش مرکزی، ازگله و زمکان با ۲۰۹ روستاست که ۱۶۷ روستای آن دارای سکنه است.
نظر شما