این شبکه خبری آمریکایی روز دوشنبه به وقت محلی گزارش داد پایگاه داده نظارت بر تروریست ها، حاوی اطلاعاتی در مورد هویت افرادی است که به گفته آمریکا در فعالیت های تروریستی شرکت داشته یا مظنون به انجام چنین اقداماتی هستند.
قانونگذاران جمهوری خواه بارها خواستار اعلام علنی موارد بازداشت افراد مشکوک به تروریسم توسط دولت آمریکا شده اند.
جیمز کومر و جان کاتکو از اعضای ارشد کمیتههای نظارت و امنیت داخلی آمریکا گفتند که این گزارشها تعداد افراد بازداشت شده به دلیل اقدامات تروریستی آنها پس از ورود غیرقانونی به آمریکا را نشان می دهد و این موارد ممکن است افزایش یابد. مردم آمریکا باید بدانند که سیاست های ضعیف دولت جو بایدن در ارتباط با مرزها به تروریست ها اجازه می دهد که وارد خاک آمریکا شوند.
فاکس نیوز پیش از این گزارش داده بود که در ماه جاری حدود ۶۲ هزار مهاجر با فرار از نیروهای مرزی، وارد آمریکا شده اند.
پیش از این ، رویترز به نقل از مقامات مرزی آمریکا اعلام کرد که در ماه مارس سال جاری ۲۱۰ هزار مهاجر را در مرز مشترک این کشور با مکزیک بازداشت کردهاند که این بالاترین آمار بازداشت ماهانه مهاجران در آمریکا در طول دو دهه گذشته است.
آمار بازداشت مهاجران در مرزهای آمریکا در ماه مارس ۲۴ درصد بیشتر از آمار مشابه سال گذشته است، زمانی که موج مهاجرت به آمریکا آغاز شد و رها شدن هزاران کودک بیسرپرست در ایستگاههای مرزی این کشور را به دنبال داشت.
جو بایدن رئیس جمهوری دموکرات آمریکا وعده داده است که بسیاری از سیاستهای سختگیرانه مهاجرتی دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین این کشور را لغو کند اما به دلیل هجوم بیسابقه مهاجران به آمریکا، وی برای لغو این سیاستها با مشکلات داخلی و خارجی مواجه شده است.
جمهوری خواهان که امیدوارند در انتخابات میان دوره آمریکا اکثریت کنگره آمریکا را بدست آورند اعلام کردهاند مخالفت بایدن با سیاستهای مهاجرتی ترامپ باعث شده تعداد بیشتری از مهاجران برای ورود به این کشور اقدام کنند.
مقامات دولت بایدن هشدار دادهاند که پس از لغو قانون سلامتی کرونا در ۲۳ ماه مه، مهاجرتهای غیر قانونی به این کشور به شدت افزایش خواهد یافت. این قانون که به عنوان بند ۴۲ شناخته میشود، به دولت آمریکا اجازه میدهد برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، پناهجویان و سایر مهاجران را به سرعت به مکزیک اخراج کند.
به گزارش ایرنا، به گفته مقامهای آمریکایی، شهروندان ونزوئلا پس از مکزیک دومین گروه بزرگ مهاجران در این کشور هستند.
دولت بایدن در ابتدای کار خود وعده داد که قصد دارد دلایل اصلی مهاجرت را بررسی کند. از جمله برنامههای او برای ریشه کنی علل مهاجرتی ارسال کمک به کشورهای آمریکای مرکزی اعلام شده بود که با مشکلاتی از قبیل بحران آب و هوا، خشونت، فساد و فقر دست و پنجه نرم میکنند و باعث افزایش مهاجرت خانوادگی شده است.
براساس قانون شهروندی ۲۰۲۱ آمریکا مهاجران بدون مدرک میتوانند تقاضای وضعیت قانونی موقت و در صورت پرداخت مالیات و تایید صلاحیتشان بعد از ۵ سال گرین کارت دریافت کنند. همچنین در قوانین مهاجرتی آمریکا اصطلاح «غیرشهروند» جایگزین «بیگانه» میشود.
طرح مهاجرتی جامع در آمریکا طی چند دهه مورد بیتوجهی قرار گرفته است. آخرین تلاشهای قابل توجه در این زمینه در سال ۲۰۱۳ در مجلس نمایندگان که کنترل آن در اختیار جمهوریخواهان بود، شکست خورد.
نظر شما