به گزارش ایرنا از پایگاه خبری آستان قدس رضوی، حجتالاسلام احمد مروی روز دوشنبه در دیدار با قاریان، مداحان و شعرای آیینی مشهد افزود: مجالس ختم قرآن خانگی که درگذشته در محلات رایج بود، یکی از کانونهای مهم ارتباط اجتماعی و ترویج فرهنگی دینی در جامعه به شمار میرفت و در تقویت ارتباطات اجتماعی میان مؤمنان بسیار مؤثر بود.
وی ادامه داد: در سالیان گذشته جلسات منظم هفتگی قرائت قرآن در طول سال هفتهای یک شب و در ماه مبارک رمضان هر شب با حضور تعداد کمی از افراد در منازل برگزار میشد، در این جلسات علاوه بر تلاوت قرآن، قرائت صحیح نیز آموزش داده میشد که برکات زیادی داشت.
تولیت آستان قدس بر اهمیت ترویج فرهنگ برگزاری جلسات خانگی قرآن و احیای این سنت حسنه تأکید و با اشاره به رشد و پرورش بسیاری از استعدادهای قرآنی از آن جلسات خانگی، بیان کرد: فعالان قرآنی باید پیشگام احیای جلسات خانگی قرآن باشند و هرکدام بتوانند آن را در چندین هیات راهاندازی کنند.
حجتالاسلام مروی اظهار داشت: سنتهای حسنه قدیمی را باید حفظ کنیم و اجازه ندهیم منسوخ و نابود شوند، دین اسلام با همین جلسات قرآن و هیاتها حفظ شده است، رضاخان برای آنکه تیشه به ریشه دین بزند به مقابله با جلسات قرآن و هیئتها پرداخت، زیرا میدانست این جلسات منشأ تزریق معنویت و فرهنگ دینی به جامعه هستند.
وی گفت: نفس گردهم جمع شدن عدهای از مؤمنان برای قرائت قرآن خود موجب مهربانی، همسویی و الفت بین قلوب میشود اگر جوانان با جلسات مذهبی و تجمعات مؤمنانه انس نداشته باشند، فضای مجازی جایگزین آن خواهد شد، به نسل جوان باید عادت داد که تفنن و تنوع در زندگی را با جلسات قرآن تأمین کنند.
تولیت آستان قدس انس و مأنوس بودن با قرآن را بهترین راهکار برای ارتباط با امام زمان(عج) معرفی و اظهار داشت: ماه مبارک رمضان و جلسات قرآن و روضه از بهترین فرصتها برای زدودن کدورت از دلهاست.
نظر شما