۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۱۴
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84724625
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

مذاکرات پنتاگون و غول صنایع نظامی آمریکا جهت افزایش تولید تسلیحات برای اوکراین

نیویورک - ایرنا- روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی اعلام کرد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) و "لاکهید مارتین" غول صنایع نظامی این کشور در حال مذاکره به منظور افزایش تولید تسلیحات برای اوکراین هستند.

در گزارش این رسانه آمریکایی آمده است که این شرکت نظامی آمریکایی باید تولید خود را افزایش دهد تا  بتواند تقاضای فزاینده کشورهای خارجی برای خرید سلاح را تامین کند.

لاکهید مارتین روز سه شنبه از سود بالای سه ماهه اول سال  جاری میلادی (۲۰۲۲ ) خبر داد و پیش بینی درآمد حاصل فروش تسلیحات نظامی در سال جاری را ۶۶ میلیارد دلار اعلام کرد.

 " جی مالاو"  مدیر ارشد مالی شرکت لاکهید مارتین معتقد است که تولید اضافی تسلیحات برای اوکراین تأثیر فوری بر شرایط  مالی این شرکت نخواهد داشت.

"لاکهید مارتین" تولید کننده جنگنده های اف ۳۵، بالگردهای بلک هاک و مجموعه ای از مهمات و سیستم های دفاع موشکی است که آلمان و سایر کشورها به دنبال خرید آنها هستند.

وال استریت ژورنال می گوید مدیران شرکت لاکهید مارتین اعلام کرده اند اجرای قراردادهای جدید نظامی سال ها طول می کشد.

"کاتلین هیکس" معاون وزیر دفاع آمریکا هفته گذشته دور دیگری از گفتگوها را با روسای شرکت های بزرگ نظامی آمریکا از جمله بوئینگ، لاکهید مارتین، و ریتون در مورد حمایت احتمالی آنها از اوکراین برگزار کرد که تمرکز این گفتگو بر تسریع و گسترش تولید تسلیحات برای اوکراین  بود.

 به گزارش ایرنا، ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز  روز سه شنبه به وقت محلی در نشسیت مجازی با مقامات نظامی ۱۳ کشور متحد واشنگتن خواستار تسریع کمک های نظامی این کشورها به اوکراین شد.

"دیو باتلر" سخنگوی این نشست عصر سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: رهبران نظامی کشورهای شرکت کننده ارزیابی‌ها و دیدگاه های خود در مورد  تهاجم روسیه به اوکراین از جمله کمک‌های امنیتی چندجانبه به کی یف  جهت بازپس‌گیری و دفاع از حاکمیت خود را به اشتراک گذاشتند.

 به گفته وی، در این دیدار مجازی مقامات نظامی از کشورهایی چون استرالیا، کانادا، دانمارک، فرانسه، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند، نروژ، پرتغال، سوئد، ترکیه و انگلیس شرکت داشتند.

مارک میلی در این نشست از مقامات شرکت کننده خواست کمک های نظامی به اوکراین را تسریع کنند. وی همچنین  بر اهمیت تعامل با متحدان و شرکا برای رفع نیازهای فوری اوکراین تاکید کرد.

آمریکا در حالی از متحدانش درخواست تسریع در ارسال تسلیحات به اوکراین کرده که آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار برقراری آتش بس چهار روزه در اوکراین همزمان با "هفته مقدس" مسیحیان ارتدوکس شده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. جنگ در اوکراین و واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha