دکتر سیدجلیل موسوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ۲ میلیون و ۴۱۱ هزار نفر جامعه هدف دریافت دُز سوم واکسن کرونا در آذربایجان غربی فقط ۴۳ درصد اقدام به دریافت این دُز کرده اند که نسبت به نیاز جامعه برای ایمنی زایی بسیار کم به نظر می رسد.
وی اضافه کرد: در افراد بالغ، ایمنی زایی دُز اول تقریباً هیچ، دُز دوم حدود ۳۰ درصد و دُز سوم ۷۰ تا ۹۵ درصد است.
وی اظهار کرد: همچنین از جمعیت هدف ۴۲۵ هزار نفری کودکان ۵ تا ۱۱ سال در آذربایجان غربی، ۳۳ درصد نوبت اول و ۱۳ درصد نوبت دوم واکسن را دریافت کرده اند.
دبیر قرارگاه دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی ادامه داد: این آمار نشان می دهد که ۶۷ درصد نوبت اول و ۸۷ درصد نوبت دوم واکسن را دریافت نکرده اند و عامل اصلی آن هم، کوتاهی و سهل انگاری والدین در مراقبت از فرزندان است.
موسوی با اشاره به وجود ۱۰ نوع واکسن اسپوتنیک، آسترازنکا، برکت، بهارات، سینوفارم، پاستوکووک، اسپایکوژن، پاستوکووک پلاس، کووپارس رازی و فخرا در استان گفت: این تنوع واکسن و در کنار آن، ظرفیت تزریق روزانه حدود ۱۰۰ هزار دُز انواع واکسن در استان کم نظیر است که باید از این فرصت بیشترین بهره برده شود.
وی افزود: البته میزان واکسیناسیون روزانه به حدود چهار هزار دُز رسیده که امیدواریم این روند اصلاح شود.
به گزارش ایرنا، تاکنون بیش از ۶ میلیون دُز واکسن در آذربایجان غربی تزریق شده ولی روند واکسیناسیون در اواخر اسفند و فروردین ماه قابل قبول نبوده است.
نظر شما