سفرهای استانی رییس جمهور، امید را در دل مردم زنده کرد

تهران – ایرنا – عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی سفرهای رییس جمهور را نمونه‌ای از مدل حاکمیتی حضرت علی(ع) عنوان کرد و گفت:‌ نتیجه این سفرها باید در بودجه بندی برای رسیدگی به مناطق اولویت دار مشخص شود.

علی اصغر عنابستانی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره سفرهای استانی رییس جمهور گفت: در بین ائمه اطهار فقط امیرالمومنین فرصت داشتند نمونه‌ای از حاکمیت دینی را پیاده کنند و مدل حاکمیتی که حضرت علی(ع) در دوران زمامداری خود ارائه داد، به عنوان یک شاخص باید مورد توجه قرار بگیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: ایشان بارها می‌فرمایند که رسیدگی به امورمهم، نباید حاکم را از رسیدگی به امور کوچک و جاری مردم بازدارد. بارها هم می‌فرمایند برای اینکه امور کشور به سامان برسد باید برای این امور، بازرس تعیین کرد و خود حاکم هم نظارت کند.

عضو کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس با بیان اینکه توجه حاکم به مردم را حضرت علی(ع) پایه ریزی کرد، گفت:‌ عهد حضرت علی(ع) با مالک اشتر و سایر دستوراتی که در ساختار حاکمیتی نهج البلاغه به روشنی بیان شده، نمونه‌ای مهم و برگزیده برای رابطه بین حاکم و مردم است که رییس جمهور دولت سیزدهم به درستی طبق این ساختار حرکت می‌کند.

سفرهای استانی سبب دیده شدن مشکلات منطقه، از زاویه دید مردم می‌شود

نماینده مردم سبزوار در مجلس تصریح کرد: دیدار چهره به چهره با مردم، حضور در بین آنها، شنیدن مسائلی که مدیران محلی و پایین دست نسبت به آن منطقه و محل بیان می‌کنند و نگاه کردن به مسائل کشور از زاویه دید مردم، به مدیر کلان کشور و رییس جمهور کمک می‌کند که بتوانند مسائل را درست درک کرده و راه حل‌های درست هم برای آن در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: این روند سبب خواهد شد که فرآیندهای حاکم بر سیستم اداری و سازمانی تاثیر جدی خود را بر حل مسائل کشور بگذارد.

عنابستانی یادآور شد: سفرهای استانی به این معنا است که رییس جمهور صرفا نمی‌تواند در محل کار خود بنشیند و بر اساس گزارش‌های رسیده برای امور کشور تصمیم گیری کند. بلکه این ملاقات‌های چهره به چهره، عنصر جدی مدیریتی امروز است و در دنیا پذیرفته شده است.

سفرهای رییس جمهور در دولت سیزدهم امید را در دل مردم زنده کرد

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه در نظام جمهوری اسلامی، مردم و مسوولان از یک جنس هستند، گفت:‌ در بعضی از مقاطع که این ارتباط و از یک جنس بودن تغییر کرد که سبب شد اعتماد مردم به مسوولان کاهش یابد. در حالی که مردم باید مسوولان را از خود بدانند و به آنها اعتماد کرده تا در سایه اعتماد مردم و مسوولان، مشکلات موجود حل شود.

عنابستانی با بیان اینکه سفرهای رییس جمهور در دولت سیزدهم امید را در دل مردم زنده کرد، گفت: سفرهای استانی رییس جمهور موجب تقویت اعتماد مردم به حکومت شد، مردم امروز شاهد هستند که رییس جمهور آنها را در سختی‌ها تنها نمی‌گذارد و این رشد اعتماد به  حل  مشکلات کمک خواهد کرد.

وی یکی از نکات مهم سفرهای رییس جمهور را، برنامه ریزی تایید شده آن عنوان کرد و گفت: گروه‌های متخصص به استان‌های مدنظر می‌روند و ظرفیت‌های استانی را بررسی کرده و در ادامه با حضور مسوولان وزارتخانه مربوطه و مدیران استانی، مسائل اولویت دار در دستور کار قرار می‌گیرد.

بازدیدها و سفرهای سرزده رییس جمهور، اهداف حاکمیت برای ارتباط با مردم را محقق می‌کند

این نماینده مجلس درباره بهبود کیفی سفرهای استانی رییس جمهور تاکید کرد: بازدیدها و سرکشی‌های سرزده‌ای که رییس جمهور در دستور کار دارند، اهدافی که مربوط به ارتباط دولت با مردم است را بهتر محقق خواهد کرد. اما در ادامه باید بتوانیم نتیجه این سفرها را در برنامه ریزی کلان و بودجه بندی‌ها نشان دهیم.

وی تاکید کرد: ساختار برنامه و بودجه نباید جدای از ساختار برنامه‌های رییس جمهور باشد. به عبارتی نتیجه سفرهای استانی رییس جمهور باید در مدل بودجه بندی دولت دیده شود.

نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: البته پس از سفر رییس جمهور به استان مربوطه، مصوباتی که در سفر به تایید رسیده است مورد تخصیص اعتبار قرار می‌گیرند که این از نکات ارزنده سفرهای آیت الله رییسی است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به تعداد زیاد پروژه‌های نیمه تمام در کشور تصریح کرد: در حقیقت سفرهای استانی رییس جمهور، احراز اولویت‌های هر منطقه برای رسیدگی به پروژه‌های ناتمام است تا بر اساس این اولویت‌ها،‌ کارهای اساسی صورت گرفته و به سرانجام برسد.

عنابستانی خاطرنشان کرد: این سفرهای استانی بعد از وقفه‌ای که در دولت قبل ایجاد شده بود، واقعا ضروری و لازم بود و باید از شخص رییس جمهور، معاون اجرایی و تیمی که طراحی و تدارک سفر را در نظر می‌گیرند، تشکر کرد و امیدواریم این روند به عنوان نمادی از حاکمیت دینی ادامه پیدا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha