به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت نیرو ، «ناصر اسکندری» افزود: صنعت برق در زمینه فنی و تخصصی هیچ مشکلی ندارد، فعالیتهای همکاران ما در صنعت برق کاملاً علمی و در مرزهای دانش رقم میخورد و آنچیزی که امروزه باید اصلاح شود، اقتصاد برق است.
وی ادامهداد: ۸۸ هزار مگاوات ظرفیت اسمی منصوبه نیروگاهی در کشور وجود دارد که از این میزان ظرفیت، ۱۲ هزار مگاوات متعلق به نیروگاههای برقآبی است.
اسکندری با بیان اینکه بار تولید انرژی در کشور بر دوش نیروگاههای حرارتی است، خاطرنشانکرد: سرمایهگذاری خوبی در بخش احداث نیروگاهها در کشور انجام شده است که امیدواریم بخش اعظمی از نیاز شبکه برق کشور با ساخت این نیروگاه ها برطرف شود.
معاون شرکت برق حرارتی با اشاره به رشد ۷.۵ درصدی مصرف انرژی و نیاز شبکه به هفت تا هشت هزار مگاوات بهمنظور پاسخگویی به این رشد مصرف،اضافهکرد: ما در حوزههای فرهنگی و اجتماعی وظیفه بسیار بزرگی بر عهده داریم تا بتوانیم اهمیت صنعت برق، سختی تولید و الگوی درست مصرف را به مردم منتقل کنیم.
در سال گذشته در مجموع ۳۲۴ میلیارد کیلو وات ساعت انرژی در نیروگاههای حرارتی کشور تولید شد که از این میزان ۱۸۱ میلیارد کیلو وات ساعت سهم واحدهای سیکلترکیبی، ۸۴ میلیارد کیلو وات ساعت سهم نیروگاههای بخار و ۵۹ میلیارد کیلو وات ساعت سهم واحدهای گازی بوده است.
در سال ۱۴۰۰ با افزوده شدن بخش بخار نیروگاههای جهرم، هریس، ارومیه و چابهار شاهد رشد تولید نیروگاههای سیکلترکیبی به عنوان واحدهای تولید کننده برق دوستدار محیطزیست هستیم.
نظر شما