۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰
کد خبرنگار: 931
کد خبر: 84729857
T T
۲۱ نفر

برچسب‌ها

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

شهرکرد-ایرنا- دولت سیزدهم از همان آغاز سکانداری با هدف محرومیت‌زدایی و توسعه چهارمحال و بختیاری اعتباراتی به استان تخصیص و اقدامات اقتصادی متعددی برای ارتقا جایگاه اقتصادی استان انجام داده است و با انجام گسترده واکسیناسیون عمومی، بخش‌های مختلف اقتصادی استان را به جریان عادی بازگرداند.

سفرهای استانی رئیس جمهور به نقاط مختلف کشور باعث ایجاد امیدآفرینی در بین مردم شده و این سفرها هیات دولت برای توسعه استان‌ها و شهرستان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

در چهارمحال و بختیاری نیز استاندار به شهرستانهای مختلف استان سفر کرده است و از نزدیک بر روند اجرای طرحها نظارت دارد و مطالبات و دغدغه های مردم را به صورت جدی پیگیری می‌کند.

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

دیدار مسوولان چهارمحال و بختیاری با دولتمردان از جمله رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، معاون اجرایی و تعدادی از وزرای دولت سیزدهم در راستای توسعه زیرساخت‌های استان تاکنون انجام شده است.

در تازه‌ترین اقدام نیز مسوولان ارشد چهارمحال و بختیاری به دیدار با معاون اول رئیس جمهور و معاون اجرایی و تعدادی از وزرا رفتند.

معاون اول رئیس‌ جمهور با اشاره به تکلیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تکمیل و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان چهارمحال و بختیاری، بر لزوم افزایش و تخصیص کامل این اعتبار در این استان تاکید کرد و ارتباطات و فناوری اطلاعات را از نیازهای اساسی استان‌های سراسر کشور برشمرد.

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

محمد مخبر در نشست هماهنگی سفر استانی رئیس‌ جمهور به چهارمحال و بختیاری با اشاره به تکلیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تکمیل و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان چهارمحال و بختیاری، بر لزوم افزایش و تخصیص کامل و صددرصدی این اعتبار در این استان تاکید کرد و گفت: بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات از نیازهای اساسی استان‌های سراسر کشور است چون امروز بخش گسترده‌ای از کسب و کارها و نیازهای مردم مبتنی بر فناوری اطلاعات و وابسته به اینترنت است.

در این نشست که معاون اجرایی رئیس‌جمهور، استاندار چهارمحال و بختیاری، وزیران علوم، تحقیقات و فناوری، جهاد کشاورزی، ورزش و جوانان، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیرو، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نفت، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون رئیس‌ جمهور در امور زنان و خانواده نیز حضور داشتند، پروژه‌ها و طرح‌های اولویت دار استان چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین توافق های لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل و دستگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری بر سر نحوه اجرا، زمانبندی و اعتبارات مورد نیاز عملیاتی شدن طرح‌های اولویت دار برای توسعه و ارتقاء جایگاه استان و جبران کاستی‌ها انجام شد.

افزایش اعتبارات استانی در چهارمحال و بختیاری

افزایش اعتبارات استان از سوی دولت سیزدهم برای ایجاد زیرساختها و توسعه چهارمحال و بختیاری نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: توسعه جهشی در استان در دستور کار قرار دارد، جذب اعتبارات ۱۴۰۰ از ۳۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش یافت، همچنین اعتبارات بسیار خوبی به پروژه‌های دارای اولویت استان با پیگیری صورت گرفته توسط مسوولان، اختصاص پیدا کرد.

غلامعلی حیدری تصریح کرد: برای رفع محرومیت، توسعه و پیشرفت چهارمحال و بختیاری از تمامی ظرفیت‌ها بهره خواهیم برد و در آینده شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود، برای توسعه استان باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم، در سفر رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری نیز اعتبارات و تسهیلات خوبی به استان اختصاص پیدا خواهد کرد.

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

وی افزود: برای ایجاد اشتغال پایدار در استان، پیش‌بینی شده است تا سطح زیر کشت گلخانه‌های استان از ۳۰ هکتار به ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری نیز به وضعیت اعتبارات این استان اشاره کرد و گفت: در سال مالی ۱۴۰۰ اعتبارات استان در وضعیت بهتری قرار گرفت و تاکنون ۷۰ درصد این اعتبارات تخصیص پیدا کرده است.

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

علی شهریارپور گفت: اعتبارات هزینه‌ای استان در سال ۱۳۸۷ افزون بر ۴۰ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۰ به ۴۲۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای استان از ۱۹۳ میلیارد تومان در سال ۱۳۸۷ به ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: این افزایش اعتبارات در استان طی ۱۴ سال اخیر در شرایطی شکل گرفته که متفاوت از روند ملی بوده و رشد اعتبارات استان در سال ۱۴۰۰ از متوسط کشوری آن بسیار بالاتر بوده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری همچنین از افزایش اعتبارات مصوب استان در سال ۴۰۰ خبر داد و گفت: اعتبارات هزینه‌ای مصوب استان از ۴۲۰ میلیارد تومان به ۵۶۰ میلیارد تومان و اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای از ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به سه هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش و ابلاغ شده است.

شهریارپور افزود: همچنین در سال ۱۴۰۰ از ردیف‌های مختلف سه هزار میلیارد تومان برای اشتغالزایی در استان اختصاص یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری به راهبردهای دولت سیزدهم در بخش‌های اقتصادی اشاره کرد و افزود: توجه به رشد اقتصادی، عدالت‌محوری و ثبات اقتصادی از راهبرهای بودجه سال ۱۴۰۱ است که در کنار آن باید برای تحقق شعار سال نیز تلاش کرد.

شهریاپور خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی برای کشور در سال ۱۴۰۱، هشت درصد هدف‌گذاری شده که این شاخص برای استان ۷.۴ درصد درنظر گرفته شده است که برای تحقق آن به ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که این موضوع می‌طلبد از تمام ظرفیت‌های برای تجهیز منابع استفاده کرد.

پیگیری تامین آب پایدار برای چهارمحال و بختیاری

یکی از مهمترین نیازهای چهارمحال و بختیاری تامین آب است چرا که این استان اکنون با کاهش منابع آبی و سفره های زیرزمینی و خشکسالی مواجه شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری یکی از مهمترین برنامه‌های استان را تامین آب شرب پایدار برای مردم از سوی دولت عنوان کرد.

حیدری با اشاره به پیگیری جدی برای تامین آب تاکید کرد: گام‌های بزرگی برای تامین آب پایدار استان از با کمک نمایندگان و مسوولان برداشته شده است و دنبال تامین آب پایدار برای مردم استان هستیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: تامین آب پایدار برای شرب، صنعت و کشاورزی در اولویت قرار دارد، در این راستا گام‌های بزرگی برداشته شده است، مسوولان در راستای احقاق حق مردم تلاش می‌کنند. 

وی به فعال شدن قرارگاه امام حسن(ع) در استان در خصوص محرومیت‌زدایی در استان تاکید کرد: در این زمینه برنامه‌ریزی برای تامین آب شرب روستایی و محرومیت‌زدایی انجام شده است.

اجرای ۵ طرح مهم برای تامین اب شرب مردم

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز، تامین آب پایدار را از مهمترین برنامه‌های این استان عنوان کرد و گفت: در همین راستا اجرای پنج طرح در دستور کار قرار گرفته است.

محسن حسین‌میرزایی افزود: تکمیل سد باباحیدر یکی از مهمترین برنامه‌های استان برای تامین آب پایدار است که با بهره‌برداری از آن آب شرب تعدادی از شهرها و روستاهای پایین‌دست این سد تامین می‌شود.

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

وی ادامه داد: تکمیل سد گهرو و شبکه آبرسانی آن از دیگر برنامه‌های مهم استان است که در دستور کار قرار دارد.

به گفته سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری، تامین اعتبار برای اجرای سد بیدکان و اجرای شبکه آبرسانی این سد، اجرای سد آقبلاغ و بخش بلداجی به همراه شبکه آبرسانی و انتقال آب از سد خرسان از دیگر طرح‌های موردنظر برای تامین آب شرب پایدار برای مردم استان است.

حسین‌میرزایی بدون اینکه موعد بهره‌برداری از این طرح‌ها را اعلام کند، خاطرنشان کرد: به مردم استان اطمینان خاطر می‌دهیم با پیگیری مسئولان این پنج طرح به مرحله اجرایی برسد و هدیه‌ای از طرف نظام برای مردم استان باشد.

به گزارش ایرنا، تامین آب شرب پایدار یکی از مهمترین مطالبات مردم این استان که سرچشمه ۲ رودخانه زاینده‌رود و کارون و بخشی از رودخانه دز است، به شمار می‌رود و این در حالیست که پدیده خشکسالی بیش از یک دهه است که گریبانگیر این استان شده و در طول این سالها پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیط‌زیست و فعالیت‌های اقتصادی این استان برجا گذاشته است.

طرح توسعه گلخانه‌های چهارمحال و بختیاری

توسعه طرحهای کشاورزی کم‌آب‌بَر از جمله گلخانه ها یکی از سیاستهای مسوولان دولت سیزدهم در چهارمحال و بختیاری است.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید هدف‌گذاری برای توسعه گلخانه‌ها تا سطح ۵۰۰ هکتار در طول چهار سال آینده در استان صورت بگیرد و محدودیتی برای پرداخت تسهیلات در این حوزه وجود ندارد.

غلامعلی حیدری با اشاره به اینکه توسعه گلخانه‌ها باتوجه به محدودیت منابع آبی و اشتغال بالا در این حوزه باید در دستور کار سازمان جهادکشاورزی قرار بگیرد، اظهار داشت: موانع پیش‌روی احداث و توسعه گلخانه‌ها باید برطرف شود.

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: وزیر جهادکشاورزی خواستار افزایش سطح زیر کشت گلخانه‌ها در این استان تا ۵۰۰ هکتار در چهار سال آینده شد و این وزراتخانه حمایت‌های لازم را در این راستا انجام می‌دهد و در پرداخت تسهیلات برای احداث گلخانه محدودیتی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه باید شرایط برای ورود سرمایه‌گذاران به چهارمحال و بختیاری تسهیل شود، یادآور شد: بروکراسی اداری موجب می‌شود تا سرمایه‌گذار رغبت چندانی به سرمایه‌گذاری نداشته باشد، باید هدف‌گذاری برای توسعه گلخانه‌ها تا سطح ۵۰۰ هکتار تا چهار سال آینده در استان صورت بگیرد.

حیدری با بیان اینکه تسهیلات خوبی در سفر رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری اختصاص می‌باید، خاطرنشان کرد: اگر نیاز باشد می‌توان این اعتبارات را افزایش داد، باید محدودیت‌ها برای جذب این اعتبارات رفع شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: باید بانک‌ها نهایت همکاری را در پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغالزا داشته باشند و در خصوص ضمانت‌های بانکی سخت‌گیری نداشته باشند، قوانین باید مجدد بررسی شود، همچنین منابع بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات در سال ۱۴۰۱ مشخص شود.

وی عنوان کرد: املاک مازاد بانک‌ها نیز برای تامین منابع مالی مشخص شود، همچنین در کنار بانک‌ها، سهمیه ادارات برای فروش املاک مازاد مشخص شود، بانک‌ها می‌توانند در پروژه‌های عمرانی مشارکت داشته باشند.

حیدری بیان کرد: مسوولان محدودیت‌های ایجاد زیرساخت در طرح‌های سرمایه‌گذاری را احصا کنند تا بتوان برای رفع آن‌ها در جلسه‌ای برنامه‌ریزی کرد، این موانع باید در اسرع وقت برطرف شود.

به گزارش ایرنا، توسعه گلخانه ها در چهارمحال و بختیاری با توجه به کاهش شدید منابع آبی یک ضرورت است که اکنون در دستورکار دولت سیزدهم قرار دارد.

اقدامات زیربنایی و اقتصادی دولت سیزدهم در استان

استاندار چهارمحال و بختیاری به عنوان نماینده دولت در زمینه توسعه اقتصادی استان برنامه‌های مانند پیگیری و تسریع بازگشت صنایع و واحدهای تولیدی تملک‌شده به چرخه تولید، تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال‌زا به متقاضیان و تدوین برنامه مناسب برای بهبود وضعیت شاخص بیکاری استان با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی را تاکنون پیگیری کرده است.

در این زمینه،پیگیری تحقق طرح جهشی توسعه استان با برگزاری جلسات متعدد کاری در استان و تهران پیگیری از سوی استان به صورت ویژه دنبال می‌شود که این جلسات منتج به عقد تفاهمنامه با نهادهایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره)، قرارگاه خاتم الانبیاء، کمیته امداد امام خمینی(ره)، شهرداری تهران و بنیاد مستضعفان انجام شد.

از دیگر فعالیت‌های برای توسعه استان، پیگیری و برگزاری نشست‌های تخصصی در راستای تنظیم بازار استان است که منجر به تشدید نظارت با کمک مردم و مدیریت بهینه بازار در راستای رفع نگرانی‌های اقتصادی مردم، پیش‌بینی و تأمین به‌ موقع کالا و خدمات در بازار، بهره‌گیری از ظرفیت تعاونی‌ها و اصناف در بازار و تشکیل قرارگاه امنیت غذایی با مسئولیت جهادکشاورزی و ارائه گزارش روزانه به ستاد تنظیم بازار شد.

با توجه به اهمیت نقش اعتبارات در توسعه اقتصادی استان پیگیری و تخصیص مبلغ یک هزار و ۱۲۹ هزار میلیارد ریال جهت جبران خسارت وارده بر اثر زلزله شهرستان کوهرنگ، پیگیری و تخصیص مبلغ چهار هزار میلیارد ریال اعتبار پروژه آبرسانی بِن به بروجن، پیگیری تخصیص مبلغ ۱۴۷ هزار میلیارد ریال اعتبار برای نفت و گاز استان، پیگیری تخصیص اعتبار ماده ۵۶ برای پروژه فرخشهر ، شلمزار ، ناغان و کارون ۴، پیگیری تخصیص اعتبار ماده ۵۶ برای پروژه لردگان-ایذه را در دستور کار قرار گرفت.

استاندار چهارمحال و بختیاری در دیدار با  سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان کشور پیگیری و تاکید بر پروژه‌های نیمه‌تمام این نهاد در استان را خواستار شد و بر شروع عملیات احداث دامداری ۶۰۰۰ راسی در روستای سیرک شهرستان شهرکرد که پیش از این به علت مشکلات اجتماعی متوقف شده بود، تاکید کرد.

ورود بنیاد مستضعفان به شهرک تخصصی آب‌معدنی، توسعه کارخانه چادرمشکی حجاب شهرکرد و تکمیل پروژه راه‌آهن اصفهان -شهرکرد- خوزستان در دیدار با رئیس بنیاد مستضعفان از سوی استاندار پیگیری شده است.

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

توسعه و بهسازی راه‌های روستایی با معاون ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور برای توسعه حمل و نقل استان در این استان در حال انجام است و به پیگیری تخصیص اعتبار پروژه خط راه‌آهن ، مبارکه - سفید دشت توجه ویژه شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۰ طرح در کارگروه امور زیربنایی استان در بخش‌های مختلف مسکن، صنعتی، کشاورزی، خدماتی، گردشگری و درمانی تصویب شد.

حسینعلی مقصودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: محدوده الحاقی اراضی ملی و دولتی به طرح جامع به مساحت ۱۴۰ هکتار در ۱۱ شهر استان شامل شهرهای شهرکرد، فرخشهر، هفشجان، بن، سامان، سورشجان، نافچ، گهرو، شلمزار، فرادنبه و گندمان بررسی و تصویب شد.

وی تصویب این اراضی را در راستای تسهیل در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای مختلف دانست.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین ۱۸ طرح در بخش‌های مختلف شامل هفت طرح کشاورزی، ۶ طرح صنعتی، یک طرح درمانی، یک طرح ورزشی، یک طرح گردشگری و یک طرح مجتمع خدماتی و رفاهی در این جلسه به تصویب اعضاء رسید.

مقصودی به بررسی طرح مطالعاتی جابه‌جایی و یا درجاسازی روستاهای در معرض خطر شهرستان کوهرنگ اشاره کرد و گفت: این طرح شامل روستاهای سه جو، گاوشیر، قلعه کشکی و چم‌عباس علی است که برای سه روستای گاوشیر، قلعه کشکی و چم عباس‌علی با جابجایی و برای روستای سه جو با درجاسازی موافقت شد.

وی خاطر نشان کرد: طرح‌های ارسال شده به دبیرخانه کارگروه امور زیربنایی استان، پس از تکمیل مدارک و انجام استعلام از دستگاه‌های مرتبط در جلسات کمیته کار امور زیربنایی با حضور کارشناسان مختلف و همچنین متقاضیان مورد بررسی و بحث قرار گرفته و مشکلات آن ها برطرف می‌شود.

مقصودی افزود: پس از تصویب طرح‌ها در کارگروه امور زیربنایی، در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به ریاست استاندار مطرح و در صورت تصویب، برای اجرا ابلاغ می‌شود.

آغاز طرح نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری

یکی از مهمترین برنامه‌های دولت در استان‌ها ساخت و ساز مسکن و اجرایی شدن طرح نهضت ملی مسکن برای خانه‌دار شدن مردم است. 

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۰۰ هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در ۲۶ شهر استان تامین شده است.

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

حسینعلی مقصودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون در ۹۰ درصد شهرهای استان زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تامین شده که طبق برنامه تا ۲ سال آینده را جوابگو است.

وی با بیان اینکه تعهد استان در طرح نهضت ملی مسکن احداث ۴۰ هزار واحد مسکونی در ۴۳ شهر است، تصریح کرد: طرح نهضت ملی مسکن تداوم طرح اقدام ملی مسکن است و این ۲ طرح ادغام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری مجموع ثبت‌نامی‌های طرح اقدام ملی و نهضت ملی مسکن را ۸۰ هزار و ۸۶ مورد اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۴۲ هزار و ۱۶۲ متقاضی حائز شرایط شناخته شده است.

مقصودی ادامه داد: همچنین تاکنون ۱۶ هزار و ۶۰۱ متقاضی تایید نهایی شده و هشت هزار و ۱۳۳ نفر افتتاح حساب و ۶ هزار و ۵۸۵ نفر وجه اولیه ۴۰ میلیون تومانی را واریز کرده‌اند.

وی گفت: تاکنون ۳۰۳ طرح در قالب ۶ هزار و ۳۸۹ واحد در استان تعریف شده است و امید می‌رود بتوان با جدیت بیشتری این طرح را در استان اجرا کرد.

به گزارش ایرنا، در طرح نهضت ملی مسکن در دولت سیزدهم ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور هدف‌گذاری شده که از این تعداد سهم چهارمحال و بختیاری سالانه دست‌کم ۱۰ هزار واحد مسکونی است.

افزایش واکسیناسیون عمومی در استان

در ۹ ماهه گذشته ،پس از گذشت دو سال از آغاز شیوع ویروس کرونا در کشور با آغاز سکانداری دولت سیزدهم روند کنترل بیماری کرونا بهبود یافت و با افزایش واردات و انجام واکسیناسیون عمومی، بخش‌های مختلف اقتصادی به جریان روزانه خود بازگشتند.

سرعت گرفتن واکسیناسیون عمومی برای مقابله با ویروس کرونا در ۶ ماه گذشته توسط دولت سیزدهم نشان داد می‌توان با واکسیناسیون بار دیگر رونق به بازار بازگرداند و موجب توسعه اقتصادی استان شد.

گام‌های بلند دولت سیزدهم برای توسعه چهارمحال و بختیاری/بخش اول

دولت در زمینه واکسیناسیون در استان بسیار موفق بود به‌ طوری‌که تاکنون ۴۳ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال که در استان سکونت دارند، دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. پوشش بالای واکسیناسیون در استان سبب شده تا شیوع کرونا در استان روند نزولی به خود گیرد و آمار فوتی‌های کرونا کاهش چشمگیری داشته باشد.

براساس گزارش‌ها جمعیت بالای ۱۲ سال استان که جمعیتی افزون بر ۷۷۳ هزار و ۴۴۰ نفر است که تقریبا ۱۰۰ درصد این جمعیت نوبت اول واکسن، ۹۱ درصد دُز دوم و ۴۳ درصد دُز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند و اگر بر اساس معیار محل ارائه خدمت، جمعیت واکسینه شده استان حساب شود تاکنون ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان دُز نخست، ۸۷ درصد دُز دوم و ۴۱ درصد دُز سوم را دریافت کرده‌اند.

با توجه به آنکه بر اساس آخرین آمار جمعیت کل استان ۹۸۴ هزار نفر برآورد می شود، بر اساس کل جمعیت استان جمعیت واکسینه شده کرونا بر اساس شاخص محل سکونت تاکنون ۷۸ درصد دُز اول، ۷۱ درصد دُز دوم و ۳۴ درصد دُز سوم را دریافت کرده اند.

به گزارش ایرنا،بر اساس جدیدترین رنگ‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان‌های بروجن، بن و فارسان در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر)، شهرستان‌های شهرکرد و کیار در وضعیت نارنجی (پرخطر) و شهرستان‌های اردل، سامان، لردگان، خانمیرزا و کوهرنگ در وضعیت نارنجی (خطر متوسط) قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha