۱۰ روستای جنوب سیستان و بلوچستان صاحب زمین فوتبال چمن مصنوعی می‌شوند

چابهار - ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کُنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: طی پیگیری‌های انجام شده و حمایت دولت در راستای رفع بخشی از مشکلات ورزشکاران جنوب سیستان و بلوچستان، ۱۰ روستای این منطقه صاحب زمین فوتبال چمن مصنوعی می‌شوند.

معین‌الدین سعیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا و تشریح برخی از فعالیت‌ها و پیگیری‌ها در مرکز کشور برای توسعه و آبادانی حوزه انتخابیه چابهار اظهار داشت: طی ۲  سال اخیر پیگیری‌های زیادی برای توسعه ورزش مناطق شهری و روستایی حوزه انتخابیه چابهار انجام شده است و در دیدار اخیر با وزیر ورزش و جوانان قول داده شد تا در روستاهای گلستان، ابراهیم بازار، هوتگت، ندکان مرادی، شمه‌سر، حمید آباد، حسین درمان بازار، گزمنزل، کلیری سورو و اسماعیل‌چات چمن مصنوعی نصب شود.

وی بیان کرد: همچنین در این دیدار خواستار تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام ورزشی، رفع مشکلات جوانان، تخصیص امکانات برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، پیش بینی زیرساخت های ورزشی، برگزاری کارگاهای آگاهی‌بخشی، استفاده از ظرفیت‌های ورزشی جوانان استان به‌ویژه حوزه انتخابیه در سطوح ملی و حمایت از طرح‌های دانش بنیان در قالب سمن‌ها شده‌ام و امیدوارم هر چه سریع‌تر این مطالبات محقق شود.

 نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: تکمیل زیرسازی زمین فوتبال کالبر، زمین مینی فوتبال جلایی‌کلگ و تیترانی‌دن نیکشهر از دیگر درخواست‌هاست تا وزارت ورزش و جوانان در مرحله بعدی نسبت به نصب چمن اقدام کنند.

سعیدی بر تامین اعتبار برای استادیوم ورزشی شهرستان‌های کُنارک و چابهار تاکید و خاطرنشان کرد: مقرر شد حداقل تا در تابستان سال‌جاری این پروژه‌ها تکمیل و همچنین سالن سرپوشیده ورزشگاه ۲ هزار نفری شهر چابهار طی هفته‌های آتی رسما بهره‌برداری شود.

وی به موضوع مشکلات حوزه آبرسانی اشاره و خاطرنشان کرد: تنها راه نجات مردم از بی‌آبی در بلندمدت تامین آب از دریای عمان با شیرین سازی و انتقال به مناطق شهری، روستایی، صنایع بزرگ و کوچک و زمین‌های کشاورزی سیستان و بلوچستان است تا یک بار برای همیشه از آب پایدار بهره مند و شاهد رضایتمندی مردم، رونق اشتغال و تولید باشیم.

این نماینده مجلس بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام آبرسانی و ایجاد شبکه آبرسانی در تمامی روستاهای چابهار، زرآباد، قصرقند، کنارک، نیکشهر و دشتیاری تاکید و افزود: علاوه بر کمک‌ها و اعتبارات دولتی، درخواست داریم خیران استانی و کشوری برای تامین آب مردم، تهیه تانکر ذخیره آب هزار و ۲ هزار لیتری، حفر چاه، ساخت منبع آب و تامین لوله پلی اتیلین برای انتقال آب از چشمه‌ها و شبکه آبرسانی داخلی روستاها همت کنند.

وی با بیان جایگاه شاخص‌ها در ابعاد مختلف در سطح شهرستان دشتیاری از تمامی مناطق حوزه انتخابیه چابهار پایین‌تر است لذا ارتقای شاخص‌های آب، بهداشت،آموزش و ورزش از اولویت‌هاست تا بتوان این شهرستان محروم از امکانات اولیه را، ابتدا به سطح سایر شهرستان‌های استان و سپس کشوری برسانیم.

 نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ یک از شهرستان‌های حوزه انتخابیه چابهار گازرسانی نشده است که می‌طلبد در این زمینه دولت به‌صورت جدی ورود و مناطق شهری و روستایی را از نعمت گاز بهره‌مند کند.