وضعیت جسمی خرس منطقه الگن کهگیلویه مناسب است

یاسوج- ایرنا- سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت: وضعیت جسمی خرسی که به قرق بان افتخاری در روستای الگن چاروسا واقع در شهرستان کهگیلویه حمله کرده بود، خوب است.

اسلام جاودان خرد روز دوشنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: عصر روز گذشته خدارحم درخش ، طبیعت دوست ساکن روستای الگن بخش چاروسا شهرستان کهگیلویه، در دامنه کوه سیاه حدفاصل ۴۲ کیلومتری از مناطق حفاظت شده خائیز ، که بصورت داوطلب با بنیاد الگن ، بخشی از این منطقه را حفاظت می کرد مورد حمله یک قلاده خرس قهوه ای قرار گرفت و از ناحیه هر دو دست آسیب دید.

وی افزود: پس از پیگیری و عیادت مسئولان محیط زیست از قرق بان افتخاری در بیمارستان دهدشت ،خوشبختانه پزشک معالج حال عمومی وی را خوب گزارش داد.

سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: همچنین گزارش مسئولین محیط زیست که از عصر دیروز تاکنون در منطقه حضور داشته و لحظه به لحظه سلامتی خرس را رصد می کردند حاکی از سلامتی خرس است.

جاودان خرد عنوان کرد: امروزه در گوشه و کنار کشور عزیزمان ایران اسلامی، گاه ناگاه تصاویری از شکار یا آزار و اذیت حیات وحش دیده و شنیده می شود که طبیعت دوستان و دغدغه مندان به حیات وحش واکنش های زیادی را از خود نشان می دهند.

وی تصریح کرد: برخورد جالب توجه مردم با فرهنگ روستای الگن با خرس قهوه ای ،علی رغم آنکه یکی از جوانان این روستا را از ناحیه هر دو دست مصدوم کره بود، اما مردم این روستا حاضر نشدند آسیبی به آن برسانند جای بسی تقدیر و تشکر و نشان از  رشد و بالندگی فرهنگ زیست محیطی آن منطقه را دارد.

سرپرست حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بر خود لازم میدانم به نمایندگی از کارکنان حفاظت محیط زیست و طبیعت دوستان استان  از همراهی و همکاری خوب مردم این روستا تقدیر و تشکر نمایم.

استان کهگیلویه و بویراحمد با ۳۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار منطقه حفاظت شده و موقعیت اکولوژیکی و توپوگرافی خاص خود دارای پوشش گیاهی، جانوری و منابع حیاتی متنوعی است به گونه‌ای که افزون بر ۲۰ درصد پوشش جنگلی زاگرس و حدود ۴۰ درصد گونه‌های دارویی کشور را در خود جای داده است. 

 هم اینک هفت منطقه حفاظت شده با وسعت ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار، دنای شرقی با وسعت ۲۸ هزار و ۲۰۲ هکتار، خاییز سرخ با مساحت ۳۳ هزار و ۲۳۵ هکتار، خامی با وسعت ۲۵ هزار و ۶۷۱ هکتار، دیل با ۱۰ هزار و ۳۸۱ هکتار، سولک با ۲ هزار ۴۲۸۷ هکتار و سیوک با ۱۲ هزار ۸۵۸ هکتار در این استان زیبای طبیعی وجود دارد. 

کهگیلویه وبویراحمد همچنین دارای پنج منطقه شکار ممنوع شامل پادنای سمیرم، خرم ناز، لار و ماغر، حاتم و کوه تلرش است.


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha