تدوین دستورالعمل خلق ابتکارات برای شرکت‌های دانش بنیان غذایی ضروریست

اصفهان- ایرنا- سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: باید دستورالعملی برای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان فعال در امور غذایی در زمینه خلق ابتکارات و نوآوری‌ها تدوین شود.

به گزارش ایرنا، امیرحسین کُمیلی، روز دوشنبه در جلسه انجمن صنایع غذایی استان افزود: دستورالعمل برای فعالیت اینگونه شرکت‌ها در زمینه ابتکارات و نوآوری‌هایی دانش بنیان را می‌توان از طریق معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری، شهرک علمی و تحقیقاتی ارائه یا توسط انجمن صنایع غذایی پیشنهاد کرد.

وی ادامه داد: با تدوین این دستورالعمل می‌توان نسبت به ثبت و استعلام فناوری و نوآوری اقدام کرد تا مالکیت معنوی اثر نیز به رسمیت شناخته شود.

کُمیلی یادآور شد: سازمان صنعت، معدن و تجارت صادرکننده این دستورالعمل نیست و تنها بعنوان مُجری آن محسوب می‌شود و سازمان‌های دیگر متولیان این کار هستند و باید این دستورالعمل مزبور را تدوین و به ما ابلاغ کنند.

سرپرست اداره کل صنعت معدن و تجارت اصفهان اظهار داشت: این سازمان از گستردگی بالایی برخوردار است و احتمال‌اینکه نتواند به موقع به همه مسائل بپردازد، وجود دارد اما از ارائه راهکار کارشناسانه انجمن صنایع غذایی، با آغوش باز استقبال می‌کند.

وی  تصریح کرد: صنایع غذایی و امنیت ناشی از آن، یکی از موضوع های بسیار مهم در دنیاست که نمی‌توان بسادگی از کنار آن گذشت زیرا توجه به آن برای کشور  ایمن‌آفرین و  بی‌توجهی به آن، خطرآفرین است.

کُمیلی خاطرنشان کرد: خوشحالیم که انجمن صنایع غذایی استان در مدت اخیر بطور مجدد احیا شده و شروع به فعالیت کرده است.

وی بیان کرد: اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان برای ارائه هرگونه کمک به این انجمن از آمادگی لازم برخوردار است اما بخشی از وظایف ما در "قانون انتزاع" به جهاد کشاورزی واگذار شده است.

سرپرست اداره صمت اصفهان افزود: درخواست‌های قابل پیگیری اعضای انجمن صنایع غذایی استان ارائه شده در این جلسه، پیگیری و رسیدگی خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به تحریم‌های ناجوانمردانه و مشکلات اقتصادی موجود در کشور گفت: اقتصاد ما در شرایط کنونی مانند فرد بیماریست که هر دفعه نسخه‌ای بعنوان مُسکن برای او پیچیده می‌شود که تاکنون هم فایده‌ای نداشته است.

کُمیلی ادامه داد: مقایسه کشور ما با سایر کشورها صحیح نیست و پیاده‌سازی مدل‌های اقتصادی آنها در ایران امکان ندارد لذا باید زیرساخت‌های لازم در کشورمان فراهم شود.

وی با بیان اینکه در شرایط جاری ناگزیریم نسخه داخلی و مقطعی برای اقتصاد کشور خودمان بپیچیم، تصریح کرد: اقتصاد کشور ما، اقتصاد یک مولفه‌ای نیست و تحریم و مولفه‌های مختلف دیگر بر روی آن تاثیرگذار است که این مولفه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا وجود ندارد.  

سرپرست اداره کل صنعت معدن و تجارت اصفهان اضافه کرد: اینگونه مشکلات، نابسامانی‌هایی را در تصمیم‌گیری‌ها و کارها بوجود آورده است که باید با کمک یکدیگر بر آنها فائق آئیم و بکوشیم تا آسیب‌های آن کمتر شود.

به گزارش ایرنا، هم‌اینک ۶۶۲ واحد تولیدی از زیرمجموعه‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت با ظرفیت حدود هفت میلیون تُن در سطح استان اصفهان فعالیت دارند.

استان اصفهان از جمله موثرترین مناطق کشور در صنعت کشاورزی و زیرمجموعه‌های آن به شمار می‌رود که در بخش صنایع تبدیلی و غذایی(فرآوری، بسته‌بندی و نگهداری) نیز به موفقیت‌هایی دست یافته است.

بر مبنای آمار و اطلاعات اخذ شده از سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی در این استان در هشت ساله گذشته حدود ۲.۳ برابر بیشتر شده و ظرفیت جذب مواد خام در صنایع تبدیلی و تکمیلی منطقه در سال ۹۲، سه میلیون و ۱۷ هزار تُن در سال بوده که اکنون به افزون بر هفت میلیون تُن رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha