«علیرضا کیشانی» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: توزیع بسته کود بهاره در راستای حفظ حاصل خیزی خاک و افزایش عملکرد در اراضی کشاورزی استان مرکزی در بین کشاورزان توزیع می شود.
وی ادامه داد: کشاورزان در مدت ۲ سال گذشته به دلیل بالا بودن قیمت ۲ کود فسفاته و پتاسه از مصرف این کودها در اراضی کشاورزی استان مرکزی خودداری میکردند که نیاز امسال با اختصاص ۵۰ درصد یارانه و کاهش قیمت این کودها نسبت به سالهای افزایش خواهد داشت.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: اکنون کود شیمیایی برای کشت بهاره کشاورزان در این استان به میزان کافی وجود دارد و فعالان این بخش می توانند با مراجعه به مراکز سازمان جهاد کشاورزی در شهرستانهای استان نسبت به دریافت بسته کود شیمیایی اقدام کنند.
کیشانی خاطرنشان کرد: کود شیمیایی امسال به صورت تک محصولی به کشاورزان تحویل نشده و بسته کود شیمیایی شامل کود پتاسه، فسفاته و ازته به فعالان این بخش تحویل میشود.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.
نظر شما