از تبدیل کارخانه سیمان شهرری به مرکز نوآوری شهری تا بومی‌سازی اثر انگشت دیجیتال

تهران- ایرنا- ایجاد مرکز نوآوری شهری در کارخانه سیمان شهرری، پایان مهلت ثبت نام یازدهمین نمایشگاه اینوتکس، معرفی رییس جدید پارک علم وفناوری دانشگاه تهران، آغاز ثبت نام جشنواره های بین المللی وجوان خوارزمی و فراخوان صندوق علمی مشترک راه ابریشم از جمله رویدادهای علم وفناوری در این هفته بود.

به گزارش خبرنگار علم وآموزش ایرنا، در ابتدای هفته همزمان ایام شهادت امیرالمومنین(ع) و شبهای قدر، حوزه علم و فناوری کشور کار خود را با بازدید سورنا ستاری معاون علمی وفناوری ریاست جمهوری از کارخانه قدیمی سیمان در شهرری برای بازسازی و آماده کردن این محوطه قدیمی و تبدیل آن به کارخانه نوآوری و خلاق برای مسایل شهری شروع کرد.

این فضای تاریخی که نخستین کارخانه سیمان کشور و نمادی از صنعتی شدن ایران به شمار می رود، در فرآیند انجام مطالعات احیا و بازآفرینی قرارگرفته است و به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، به یک مرکز نوآوری و صنایع خلاق برای خلق ایده های جدید و حل مسائل و مشکلات شهری تبدیل می‌شود.

پایان مهلت ثبت نام نمایشگاه اینوتکس /حضور ۴۰۰ شرکت

مهلت ثبت نام یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری(اینوتکس ۲۰۲۲) به پایان رسید و به گفته عباس فشمی دبیر این نمایشگاه ۴۰۰ شرکت دانش بنیان، استارتاپ و صنایع بزرگ در فضایی به وسعت ۵ هزار متر در پارک فناوری پردیس حضور خواهند داشت.

نمایشگاه اینوتکس، یک رویداد منحصر به فرد در اکوسیستم نوآوری و فناوری است که هرساله توسط پارک فناوری پردیس و با حضور کارآفرینان و صاحب‌نظران مطرح حوزه علم و فناوری برگزار می‌شود.

هدف اصلی اینوتکس تلاقی سه ترند برتر زیست بوم نوآوری و فناوری است؛ از سرمایه‌گذاری بر روی ایده‌ها و استارتاپ‌ها، تا افزایش همکاری و مشارکت و نیز گفتگو و شبکه سازی میان بازیگران اصلی است.

نمایشگاه اینوتکس امسال از ۲۰ تا  ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

پشتیبانی برق آسانسور در مواقع قطعی برق با محصول ایرانی

یک محصول دانش بنیان تولید یک شرکت ایرانی برای حل مشکلات پشتیبانی آسانسور در مواقع قطعی برق به تولید رسید.  این محصول به‌محض قطعی برق اصلی، بلافاصله و بدون وقفه، به‌طور خودکار آسانسور را تا نزدیک‌ترین طبقه منتقل و درب طبقه را به‌صورت خودکار باز می‌کند. این محصول کاملاً بومی‌سازی شده و طراحی و تولید آن در داخل کشور انجام می‌شود.

دعوت از شرکت های دانش بنیان برای حضور در پاویون نمایشگاه تجهیزات پزشکی ارمنستان

 پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه تخصصی بین‌المللی تجهیزات پزشکی و سلامت ایران در ایروان پایتخت ارمنستان در روزهای ۲۰ تا ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۱ برپا می‌شود، در همین راستا صندوق نوآوری وشکوفایی درفراخوانی از شرکت های دانش بنیان فعال در این حوزه دعوت کرد.

در این نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه‌های تجهیزات پزشکی، تجهیزات اتاق عمل، تجهیزات اورژانس، تجهیزات پوشیدنی، لوازم مصرفی پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیزات دندانپزشکی، لوازم و محصولات ارتوپدی، تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی، تجهیزات رادیولوژی و سونوگرافی، محصولات انفورماتیکی تشخیصی، نانو تکنولوژی و نوآوری‌های پزشکی و تجهیزات توانبخشی و بهزیستی می توانند حضور پیدا کنند.

علاقمندان برای حضور در پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه می‌توانند تا ۲۵ اردیبهشت ماه جاری برای ثبت‌نام به سامانه غزال به آدرس  ghazal.inif.ir مراجعه کنند.

از تبدیل کارخانه سیمان شهرری به مرکز نوآوری شهری تا بومی‌سازی اثر انگشت دیجیتال

بومی سازی ثبت اثر انگشت دیجیتال برای آثار چند رسانه ای

یک شرکت دانش‌بنیان برای نخستین بار سامانه‌ای برای حمایت و رعایت حقوق صاحب محتوا به‌وسیله ثبت اثرانگشت دیجیتال برای تمامی آثار صوتی و ویدیویی طراحی وبومی سازی کرده است.

 در این سامانه، صاحبان محتوا به‌راحتی می‌توانند برای آثار صوتی یا ویدیویی خود اثرانگشت یکتا را با هزینه حداقلی به وجود آورند. برای هر اثر صوتی و ویدیویی ظرف چند ثانیه یک اثرانگشت دیجیتالی ساخته می‌شود که علاوه بر پایگاه‌های داده داخل کشور در شبکه‌های معتبر مبتنی بر بلاک چین بین‌المللی نیز نگهداری خواهد شد، تولید شناسه دیجیتال یکتا قابل رصد در بسترهای نشر دیجیتال کشور و امکان جلوگیری از نشر ناخواسته محتوا را فراهم می‌سازد.

آغاز ثبت نام جشنواره های بین المللی و جوان خوارزمی

فراخوان آغاز ثبت نام در سی و ششمین جشنواره بین المللی و بیست  وچهارمین جشنواره جوان خوارزمی از سوی دبیرخانه این جشنواره در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران منتشر شد.

امسال در فراخوان منتشر شده برای جشنواره بین المللی خوارزمی هفده گروه تخصصی شامل فناوری های شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری نانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مهندسی مکاترونیک و طرح برگزیده موفق در تولید ملی در پنج محور پژوهشی و فناوری شامل پژوهش‌های بنیادی، پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار به جشنواره بین‌المللی خوارزمی برای ارایه طرح در نظر گرفته شده است و علاقه مندان به شرکت در این دوره باید تا پایان شهریور اقدام کنند.

همچنین علاقه مندان برای شرکت در بیست و چهارمین جشنواره جوان خوارزمی می توانند در 16 گروه تخصصی شامل فناوری های شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، مواد، متالورژی و انرژی های نو و زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری نانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات و مهندسی مکاترونیک و پنج محور پژوهشی و فناوری شامل طرح‌ها و پژوهش‌های بنیادی، طرح‌ها و پژوهش‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار طرح های خود را ارایه کنند.

علاقه مندان به این بخش از جشنواره تا پایان تیرماه مهلت دارند.

از تبدیل کارخانه سیمان شهرری به مرکز نوآوری شهری تا بومی‌سازی اثر انگشت دیجیتال

صندوق علمی مشترک راه ابریشم هفتمین فراخوان پژوهشی را منتشر کرد

در هفته اول اردیبهشت هفتمین فراخوان «صندوق علمی مشترک راه ابریشم (SRSF)» با همکاری آکادمی علوم چین (CAS) و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (INSF) در راستای فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان محققان ایرانی و محققین آکادمی علوم چین در قالب «پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک» و «کارگاه‌های مشترک» منتشر شد.

بر اساس این فراخوان پژوهش های ارایه شده در دو قالب‌های حمایتی «پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک» و «کارگاه‌های مشترک» مورد پشتیبانی قرار می گیرد. پژوهشگران ایرانی از ششم اردیبهشت ۱۴۰۱ تا ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ثبت کنند.

معرفی رییس جدید پارک علم و فناوری دانشگاه تهران/رونمایی از یک محصول دانش بنیان ساختمانی

 علی اسدی عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران در هفته گذشته در حاشیه رونمایی از یک محصول دانش بنیان علم پارک و فناوری دانشگاه تهران در حوزه ساختمان از سوی مقیمی رییس این دانشگاه  به عنوان رییس پارک  دانشگاه تهران منصوب شد.

همچنین محصول فناورانه «آویز آکوستیکی ویبرالوگ» محصول شرکت صنعت و آبادانی خانه توسعه پاک با حضور خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، رییس دانشگاه تهران و جمعی از روسای شرکت های دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری دانشگاه تهران رونمایی شد.

این محصول حوزه صنعت ساختمان، به منظور حل معضل انتقال صدا از بالا به پایین و کاهش ارتعاشات کوبه ای تا ۲۰ دسی بل توسط محققان این شرکت بومی سازی شده است، این محصول با استفاده از مواد پلیمری مدت زمان عایق بندی صوتی را حفظ می کند.

این مراسم در ابتدا برای رونمایی از محصول دانش بنیان تدارک دیده شده بودکه در خلال برنامه انتصاب رییس جدید پارک علم و فناوری تهران نیز اعلام شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha