رفع نقاط کور مخابراتی در جاده های اصفهان مستلزم هماهنگی چنددستگاه اجرایی است

اصفهان- ایرنا- رییس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان گفت: رفع نقاط کور مخابراتی در استان بعنوان یکی از مصوبات کمیسیون ایمنی راه‌ها نیازمند همکاری و هماهنگی چند دستگاه اجرایی و همچنین تامین بودجه لازم است.

معید ذهبیون روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بدون اعلام شمار نقاط کور مخابراتی در جاده‌های استان اصفهان افزود: اداره‌های مخابرات، برق  وظیفه نصب و تأمین برق دکل‌ها را بر عهده‌دارند اما تأمین بودجه این کار برای ایجاد زیرساخت زمان‌بر است که بخشی از هزینه‌ها تأمین‌شده و بخش دیگری هنوز تأمین نشده است.
ذهبیون ابزار امیدواری کرد که با پیگیری‌ها لازم در سال جاری دکل‌های مخابراتی برای اجرای این طرح نصب  و نقاط کور مخابراتی در استان به‌طور کامل برطرف شود.
وی افزود: مطالبه گری برای حل این موضوع در کمیسیون ایمنی راه‌های استان اصفهان انجام‌شده است و پیگیری‌های لازم برای رفع معضلات و مشکلات موجود توسط دبیرخانه کمیسیون در حال انجام است.

وی گفت : سال گذشته ۱۲ جلسه کمیسیون ایمنی در استان برگزار شد که بیش از ۱۵۰ مصوبه داشت و تاکنون ۸۰ درصد این مصوبه‌ها اجرایی شده است.

رییس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان بابیان اینکه ایمنی یک موضوع فرابخشی است ادامه داد: معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، راهداری، پلیس‌راه، اورژانس، هلال‌احمر و سایر دستگاه‌ها عضو کمیسیون ایمنی در استان‌ها هستند.

ذهبیون با اشاره به اینکه تشکیل کمیسیون ایمنی راه‌ها در استان‌ها با دستور هیات وزیران انجام‌شده است، اظهار داشت: معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری به‌عنوان رییس این کمیسیون و اداره کل راهداری دبیری آن را بر عهده دارد.
وی اضافه کرد: ۲۰ درصد از مصوباتی که هنوز اجرانشده و یا در حال اجراست جزو مواردی است که نیازمند به ساخت دارد و یا به تعامل بین بخشی نیاز دارد.
 
رییس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: موارد غیرقابل اجرا توسط استان، با مطالبه گری و پیگیری توسط کمیسیون و دستگاه‌های مختلف دنبال خواهد شد.
وی اظهار داشت: نصب نیوجرسی در آزادراه‌ها، ایجاد پایگاه اورژانس در محور دهق- علویجه و پایگاه اورژانس در محور طریق الرضا در شرق استان بود که به دلیل طولانی بودن زمان امدادرسانی به تصادفات، احداث این ۲ پایگاه از طریق کمیسیون پیگیری شد و در شرف راه‌اندازی است.
ذهبیون با اشاره به موارد مهم دیگری که توسط کمیسیون ایمنی راه‌ها در استان اصفهان پیگیری شده است، افزود: پیگیری برای ساخت پلیس‌راه شرق استان از موارد مهمی بوده است که توسط کمیسیون ایمنی استان انجام‌شده و در آینده بهره‌برداری خواهد شد.
وی بابیان اینکه موضوع هوایی که در کمیسیون مطرح می‌شود باید توسط دستگاه‌های مختلف پیگیری و اجرا شود خاطرنشان کرد: ساخت پلیس‌راه جرقویه- ابرکوه از دیگر مصوبات این کمیسیون بوده که در حال پیگیری است.

استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که به دلیل موقعیت خاص آن در مرکز به‌عنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رُتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر رادار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha