سید جواد موسوی روز شنبه در جلسه مشترک با اعضای هیات مدیره جامعه حرفه ای اقامتگاههای بومگردی خراسان رضوی افزود: بسیاری از روستاهای استان از ظرفیت گردشگری برخوردارند که این ظرفیتها در قالب اقامتگاههای بومگردی و برگزاری رویدادهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به روستاها و توسعه پایدار آنها کمک میکند.
وی ادامه داد: اقتصاد روستایی و جلوگیری از مهاجرت، بسیار مهم و حیاتی است و دیدگاه ما حفظ بافتهای تاریخی برای توسعه روستایی با همکاری استانداری، بنیاد مسکن و مشارکت مردم است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی با تاکید بر ضرورت احیای خانههای تاریخی روستایی گفت: تبدیل این خانهها به اماکن گردشگری و بومگردی برای خدمت به زائران و مسافران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) در دستور کار قرار دارد و به صورت جدی دنبال میشود.
موسوی بر نقش آموزش در گردشگری و معرفی واحدهای رسمی بومگردی در قالب ویدئوهای چند دقیقهای در فضای مجازی تاکید کرد و افزود: با توجه به ضرورت ارائه خدمات مناسب و استاندارد به گردشگران و ارائه تصویری مثبت از خراسان رضوی بهعنوان سرزمین امام رضا (ع) به صورت جدی با اماکن غیر مجاز گردشگری برخورد میشود.
وی تاکید کرد: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای هدف گردشگری، این امر را جز اولویت های برنامه کاری خود قرار دهند چون جریان زندگی و معاش مناسب در سکونتگاههای گردشگری بیشتر تحقق پیدا میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: توسعه و ایجاد اقامتگاههای بومگردی در شهر و شهرستان مشهد برای ارائه خدمات به زائران بارگاه رضوی از برنامههای این اداره کل است.
همچنین در این جلسه که با حضور معاون گردشگری و مسوول توسعه گردشگری روستایی ادارهکل میراث فرهنگی استان برگزار شد رییس و اعضای هیات مدیره جامعه حرفهای اقامتگاههای بومگردی استان به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و مقرر شد گردهمایی دهیاران روستاهای هدف گردشگری استان با همکاری استانداری خراسان رضوی برگزار شود.
نظر شما