گوشت مرغ برای تعطیلات عید فطر در چهارمحال و بختیاری تامین شد

شهرکرد- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به تعطیلات پیش‌ رو و تامین نیاز بازار استان برای گوشت مرغ هر شب بطور میانگین ۱۲۰ تن مرغ در استان کشتار می‌شود، این در حالیست که نیاز استان ۸۰ تن است.

سام مردانی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تعطیلات عید فطر و ورود مسافران به استان برای روزهای تعطیل نیز کشتار انجام می‌گیرد تا بازار استان با کمبود روبرو نشود.

وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی در ماه جاری میانگین مرغ قابل عرضه در استان روزانه ۹۰ تن است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری همچنین از جوجه‌ریزی یک میلیون و ۵۸۵ هزار قطعه در فروردین ماه امسال خبر داد و گفت: این در حالیست که نیاز استان در حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه است که بر این اساس حدود ۴۵۰ هزار قطعه مازاد بر نیاز جوجه‌ریزی شده است.

مردانی قیمت مصوب گوشت مرغ در کشور را هر کیلوگرم ۳۱ هزار تومان اعلام کرد و افزود: با این وجود قیمت مرغ عرضه شده در استان ۲۹ هزار تومان است.

وی تصریح کرد: بازار استان در رابطه با گوشت مرغ با کمبودی روبرو نیست و تمهیدات لازم برای نیاز استان اندیشیده شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha