به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، شبکه خبری راشاتودی با انتشار این خبر افزود: سویم داگدلن (Sevim Dagdelen)، معاون رهبر حزب چپ «بوندستاگ»؛ «آندری ملنیک» (Andrey Melnik)، سفیر اوکراین در برلین را به اهانت به اولاف شولتس صدر اعظم آلمان و هوادارای از نازی ها متهم و خواستار اخراج فوری او شد.
راشاتودی گزارش داد: آندری ملنیک سفیر اوکراین در برلین در جریان مصاحبه ای با خبرگزاری آلمانی «د.پ.آ» (DPA) ، از نبود حمایت نظامی آلمان در جنگ اوکراین و خود داری صدر اعظم آلمان در دیدار از کی یف، ابراز ناخرسندی کرده و اولاف شولتس را «مغموم آزرده» (offended liverwurst” ) و نه یک «دولتمرد» توصیف کرد.
بنابراین گزارش معاون رهبر حزب چپ بوندستاگ در واکنش به این گفته سفیر اوکراین در برلین درحساب توئیتر خود خطاب به صدر اعظم آلمان نوشت: چنانچه هم اکنون سفیر اوکراین در برلین که هوادار نازی ها است را از آلمان اخراج نکنید، تمام حیثیت خود را از دست داده اید.
وی درادامه انتقاد از سفیر اوکراین در برلین در حسابت توئیتر خود نوشت: فردی به مانند ملنیک، برخی شخصیت های نازی را «قهرمان» می خواند و یا دفاع وی از گردان راست گرای «آزوف» بعنوان «شجاعان» نام می برد، این فرد به واقع هوادار حزب نازی است.
راشاتودی درادامه گزارش داد: دیگر سیاستمداران آلمانی نیز به اظهارات سفیر اوکراین در برلین واکنش نشان داده اند، از جمله «ولفگانک کوبیکی» (Wolfgang Kubicki,) معاون بوندستاگ (پارلمان آلمان) به سفیر اوکراین دراین کشور گفته است که اولاف شولتس یک مغموم آزرده نیست بلکه صدراعظم جمهوری فدرال آلمان است.
این گزارش می افزاید: «یوهان وادپل» (Johann Wadephul) دیگر نماینده پارلمان آلمان در واکنش به اظهارات سفیر اوکراین در آلمان خواستار برخورد مقتضی دولت برلین با این فرستاده شده و گفت: اظهارات ملنیک کمکی به اوکراین نمی کند.
به گزارش ایرنا، درحالی سفیر اوکراین درآلمان از اقدامات دولت برلین در جنگ اوکراین ابراز ناخرسندی می کند که صدراعظم آلمان در تجهیز و کمک نظامی به کی یف مردد و با احتیاط عمل کرده است.
اولاف شولتس:درباره جنگ اوکراین تصمیم عجولانه نمی گیرم
خبرگزاری رویترز در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ گزارش داده بود: اولاف شولتس صدر اعظم آلمان انتقادها دراین مورد که آلمان رهبریت در تلاش های غرب در تامین تسلیحات سنگین به اوکراین از خود نشان نمی دهد را رد کرد و گفت «مایل است تا محتاط باشد تا آنکه تصمیمی عجولانه » دراین زمینه بگیرد.
درهمین حال مردم آلمان که خاطرات تلخ دو جنگ جهانی را در خاطر دارند و حالا هم با مشاهده تحولات جاری در اوکراین، نگران وقوع جنگ جهانی سوم هستند، با تهیه طوماری با امضا بیش از ۷۷هزار امضا - تا اواخر روز ۳۰ آوریل، (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱) - از «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان خواستار عدم تامین و ارسال تسلیحات سنگین نظامی به اوکراین که درحال جنگ با روسیه است، شدند.
جنگ اوکراین وارد هفتاد و یکمین روز خود شد.
**۱۳۰۲**
نظر شما