به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، عضو شورای انقلاب فرهنگی و دبیر علمی این کنگره شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت (ع)» گفت: هدف از برگزاری این کنگره بستر مطالبه تحقق شعار سال در آینه قرآن و عترت و همچنین تحقق گفتمان سازی، شبکه سازی و جریان سازی است.
عادل پیغامی با بیان اینکه این کنگره از معدود همایشهایی است که موضوع شعار سال را در آینه قرآن و عترت دنبال کرده است، افزود: در این کنگره ۱۲ پیش نشست برگزار شد که در این پیش نشست ها بیش از ۲ هزار مخاطب به صورت مستقیم در وبینارها شرکت کردند و ۲۵۰ مقاله علمی از ۱۰ کشور در هشت محور ارائه شد که ۶۰ مرکز دانشگاهی از عمده دانشگاههای بزرگ و دولتی در این همایش مشارکت داشتند.
وی ادامه داد: در غربالگری مقالات علمی ۲۰ مقاله ارائه شد که ارائه کنندگان از پنج کشور مطرح در جهان اسلام در این کنگره حضور پیداکردند و ارائه مطلب داشتند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی و دبیر علمی این کنگره عنوان کرد: همچنین در این کنگره بیش از پنج کرسی آزاد اندیشی و ملی دانشجویی برگذار شد و در این راستا جریان سازی و گفتمان سازی و شبکه سازی توامان با مباحث علمی و نظری شکل گرفت.
کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت علیم السلام» در دو روز با حضور برخی از چهرههای بین المللی و اعضای هیات علمی دانشگاههای مختلف در پردیس دانشگاه امام رضا(ع) در مشهد برگزار شد.
آیین اختتامیه کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت علیم السلام» با قرائت پیام مرجع عالی قدر جهان اسلام، آیت الله عبدالله جوادی آملی، توسط نماینده این مرجع عظام و حضور میهمانان برجسته ملی و بینالمللی در دانشگاه امام رضا(ع) در مشهد برگزار شد.
تقدیر از برترینهای علمی، رونمایی از آثار تولید شده کنگره بینالمللی «اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت (ع)»، رونمایی از پوستر کنگره بینالمللی سال ۱۴۰۱با موضوع «چشمانداز تمدن نوین اسلامی دانش بنیان» و پخش ویدوئوی تصویری آیت الله عبدالله جوادی آملی از دیگر بخشهای آیین اختتامیه این کنفرانس بینالمللی بود.
نظر شما