به گزارش روز جمعه روابط عمومی شهرداری تبریز، یعقوب هوشیار در این دیدار با بیان اینکه همواره باید قدردان هنرمندان انقلابی بود، افزود: استاد قرهباغی از سرمایههای معنوی این انقلاب هستند و آثار ماندگار و فاخر موسیقیایی برای چندین نسل آفریدهاند.
وی گفت: پاسداشت هنرمندان در قید حیات و بهرهگیری از دانش و تجربه آنان برای تربیت هنرمندان جوان از برنامه های اصلی مدیریت شهری است.
وی اظهار داشت: وظیفه داریم به اندازه اختیارات و وظایف قانونی خود در کنار هنرمندان باشیم و از تمام تلاش خود برای رفع مشکلات این قشر زحمتکش و هنرمند استفاده کنیم.
در این دیدار شهردار تبریز و حجتالاسلام رسول برگی رییس شورای اسلامی تبریز با اهدای لوحی از استاد اسفندیار قرهباغی تجلیل کردند.
به گزارش ایرنا، استاد اسفندیار قره باغی، هنرمند بنام آذربایجان در حوزه موسیقی و خواننده سرود «آمریکا، آمریکا، ننگ به نیرنگ تو» هفته گذشته به علت مشکلات قلبی در بیمارستان ولیعصر تبریز بستری شده بود.
قره باغی، متولد اول بهمن ماه سال ۱۳۲۲ شمسی در شهر تبریز است و پس از گذراندن دوره اول متوسطه در دبیرستان بدر تهران، به تبریز مراجعت کرد و از سال ۱۳۳۸ وارد هنرستان موسیقی شد؛ وی در خرداد ماه سال ۱۳۴۳ شمسی فارغ التحصیل و به عنوان معلم موسیقی در مدارس کرمانشاه به استخدام وزارت فرهنگ درآمد.
وی اواخر سال ۱۳۴۷ به تهران منتقل و در گروه اُپرای تهران مشغول شد و ضمن خوانندگی در گروه کُر اُپرای تهران، پس از گذراندن تحصیلات لازم و بازگشت از ایتالیا، با عنوان سولیست باس اُپرای تهران، نقش های بسیاری را در اجراهای مختلف عهده دار شد .
وی ضمن اینکه گروه های کُر مدارس و چند گروه در دانشگاه را راه اندازی کرد، در گروه کُر فولکلوریک رادیو تلویزیون و گروه کُر ملّی به سرپرستی خانم «اِولین باغچه بان» فعالیت چشمگیری داشت.
آشنائی او با سازهای ترومپت به عنوان ساز تخصّصی و ویلن و پیانو و تدریس این سازها و کوک پیانو نیز باعث تمایز این هنرمند از سایرین می باشد؛ قره باغی در دوران پس از انقلاب، در سازمان صدا و سیما با واحد موسیقی همکاری کرد و در زمینه سرودسازی خصوصاً سرودهای دفاع مقدّس فعال شد.
از استاد اسفندیار قرهباغی به عنوان صدای انقلاب یاد میکنند.
نظر شما