به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت دزفول، غلامرضا زادمهر روز جمعه افزود: بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول در ماه مبارک رمضان با ۶هزار و ۷۹۳ مورد بازدید از اصناف و اماکن عمومی بر روند تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذایی نظارت کردند.
وی افزود: طی این مدت، یکهزار و ۴۷۱ مورد اخطار صادر و ۱۴۷ واحد صنفی تعطیل شد.
زادمهر گفت: طی این مدت ۲۴۷ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شد و حدود یکهزار و ۷۵۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و منقضی شده معدوم گردید.
مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان دزفول افزود: همچنین تعداد پنج هزار و ۷۱۶ مورد کلرسنجی و ۲۴۹ نمونه آب طی این مدت مورد آزمایش میکروبی قرار گرفت.
دزفول-ایرنا- مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول گفت: طی بارزسی های انجام شده در ماه رمضان، ۱۴۷ واحد صنفی به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی در این شهرستان تعطیل شدند.
نظر شما