کرمعلی ایرجی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پدیده باشگاههای لاکچری هم اینک در سطح کشور و استان تهران گسترش یافته و یک چالش بزرگ برای ورزش محسوب میشود چرا که این موضوع به هیچ عنوان به ورزش کمک نمیکند و باعث شده تنها شاهد سر و صدا در ورزش باشیم که با توجه به محدودیت و کمبود منابع، مجموعههایی با اینگونه تشکیلات به دنبال جریانسازی هستند. با اصلاح و صدور مجوز راحت و آسان، میتوان ورزش ارزان و همگانی را گسترش داد.
وی ادامه داد: اگر متقاضیان نیازمند مجوز هستند باید به راحتی به آنان پاسخ داد و مجوز صادر کرد. اگر بخواهیم با پدیده باشگاههای لاکچری مقابله کنیم در واقع با افزایش باشگاهها از راه قانونی، میتوان جلو این پدیده را از ورزش گرفت، چرا که اینگونه باشگاهها تنها به دنبال پُز هستند تا فعالیت.
ایرجی یادآور شد: در شرایط پاندومی کرونا، شاهد فعالیت تعداد زیادی باشگاه بدنسازی فاقد مجوز بودیم که این امر به دلیل نداشتن پرسنل در این معاونت و عدم نظارت، است. حتی برخی باشگاهها با توجه به گرانی وسایل و اجارهبها به تعرفههای سالیانه اداره کل ورزش و جوانان بیتوجه هستند.
وی ادامه داد: با توجه به فعالیت ۷ هزار مجموعه ورزشی در سطح استان تهران و از سوی دیگر با داشتن ۴ تا ۵ نیرو در این معاونت نمیتوان در بازه زمانی چهار ساله از این تعداد فضای ورزشی بازدید کرد. در صدد هستیم تا با اجرای نرمافزار نظارتی، کاهش سختگیریها از طریق کمیسیون ماده پنج و با بهرهگیری از دستگاههای مختلف، این کمبود را مرتفع کنیم. نبود نظارت کافی یکی از عوامل مهم در بی رویه بودن قیمتها در بسیاری از باشگاههای نام آشنا است.
معاونت امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان تهران بیان کرد: با همکاری برخی ارگانها از جمله بانکها، آموزش و پروش و سپاه در صدد هستیم از ظرفیت ورزشی آنان برای رونق و توسعه ورزش تهران بهرهمند شویم. این موضوع باعث شده تا سوای افزایش سرانه ورزشی، زمینه خدمات بیشتر را برای شهروندان به همراه داشته باشد.
در پیش بودن تعطیلات تابستانی و اوقات فراعت دانش آموزان از دیگر موضوعات مورد بحث در این گفت و گو بود. ایرجی در این خصوص پاسخ داد: با توجه گستردگی مخاطبان بنا داریم تا پس از ۲ سال فعالیت نداشتن باشگاهها به علت رعایت دستورالعملهای بهداشتی، با اجرای تدابیر لازم نگرانی را از خانواده ها دور کنیم.
نظر شما